0

Тя е млада, чаровна и амбициозна, а животът й поднася само приятни изненади. Това е Лидия Иванова, 20-годишното българско момиче, което се срещна с поп звездите Джъстин Бийбър и Дженифър Лопес, разходи се по червения килим на Холивуд и направи сесии с водещи модни фотографи. Лидия следва медицина в Лос Анджелис. Паралелно с това е избрана да бъде част от школата по актьорско майсторство на популярната Ивана Чаббак, през която са минали актьори като Иън Сомърхолдър, Хали Бери, Бионсe, Брад Пит и Нина Добрев. Младата българка вече получи съвети по актьорско майсторство от Робърт Дювал, запозна се с една от най-големите звезди на поп музиката – Деми Ловато, успя да впечатли хитовите дизайнери на DSQUARED, а самият Дерек Хъф пожела да си направи селфи с нея.

Лидия Иванова ще представя България на престижния конкурс Queen of the Universe, един от малкото с изцяло благотворителна цел, който се провежда под егидата на ЮНЕСКО. Студентката успява да очарова журито с идеята си за кампания под мотото „Предай нататък, за да сбъднеш мечта“. Тя ще работи с танцьорите на Риана, както и с гримьори, фризьори и стилисти от световен мащаб. Нейният лик ще представи България и в специализираното списание за конкурса, където ще намерят място и всички спонсори на каузата й. Сред тях са лекар от Нигерия, специализирал в България, и известен пластичен хирург от Лос Анджелис. Все още има шанс за всички желаещи фирми и брандове от България да подкрепят Лидия и каузата й, с която тя популяризира и нашата страна.
Лидия, защо реши да участваш в конкурса Queen Of The Universe и кои са най-важните послания за теб от това участие?

– Всичко се случи като на шега. Когато отидох на наградите Emmy, се запознах с много продуценти и журналисти, които ме посъветваха да участвам в конкурса. Щастлива съм, че съм избрана за една от претендентките за Queen Of The Universe. Каузата тази година е да подкрепим образованието на деца от Третия свят. Мисля, че образованието е много важна част от нашия живот и от сърце заставам зад тази идея.

Кои са най-вълнуващите ти срещи в Холивуд досега?

– Най-голямо впечатление ми направиха Джъстин Бийбър, Кати Хилтън, Лайнъл Ричи и Деми Ловато.

Мечтаеш ли да пробиеш в Холивуд и би ли изоставила медицината, ако това се случи?

– Истината е, че всеки мечтае да пробие в Холивуд. Никога обаче не бих изоставила образованието си, за мен то е най-важно. Когато човек е добре образован, има самочувствието да върви напред и да се развива. Всеки ден ние учим по нещо ново и правим малка крачка напред.

Как се промени животът на една млада и красива българка като теб в САЩ?

– Станах самостоятелна и много по-дисциплинирана. Разбрах, че не е лесно човек да се справя сам и сега оценявам много повече малките неща в живота. Лос Анджелис е огромен град, но в началото се чувстваш самотен. Тук хората са по-затворени и трудно се градят приятелства. За щастие вече свикнах с обстановката и се чувствам прекрасно!

Какво предстои оттук-нататък за теб и докъде искаш да стигнеш?

– Предстоят ми много и вълнуващи неща. Не съм си поставяла граници – мечтая да осъществявам целите си и да си поставям нови. Само това е начинът да вървя напред и да се развивам. Искам един ден да бъда достоен пример и да работя в полза на обществото.

Източник: special


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *