0

За да доставяш и получаваш удоволствие, трябва добре да познаваш партньора си. В това число и на „космическо” ниво.

Всеки зодиакален знак се отличава със свой темперамент. Знаейки тези нюанси, можеш да получиш най-сладката целувка от партньора си.

И така, ето как се целуват мъжете в зависимост от зодиакалния си знак:

Овен

Представител на неудържимата стихия на Огъня, завоевател и ловец. Мъжете от този знак предпочитат пълната сексуална власт над партньора си. Възбуждат се от сексуалната игра. Трябва само да се подчиниш на волята му и ти гарантираме, че ще получиш най-страстните целувки.

Телец

Пробуждането на страстта му пряко зависи от сигналите. Женски аромат, копринено бельо, мястото, избрано за срещата…

Телецът знае много добре какво е удоволствие, чувства се добре в женска компания и знае как да общува с нежния пол. И със сигурност ще помните целувките му дълго време.

Близнаци

Близнаците се възбуждат от риска. Страстни целувки на последните редове в киното или в някой ъгъл на музея, където някой може да ви види, му действат като афродизиак. Не се страхувай да се впуснеш във фантазиите му. Това ще е от полза и за двама ви!

Рак

Мъжът Рак буквално губи разсъдъка си до беззащитно, леко замечтано и много романтично момиче. Именно с нея той може да бъде внимателен и нежен партньор. Идеалната атмосфера за целувка: приглушена музика, свещи и спалня, покрита с листенца от рози.

Лъв

За такива като тях казват: „Истински мачо!”. Мъжът Лъв е невероятно харизматичен и обаятелен. Той владее до съвършенство своето тяло.

Стремежът към успех възбужда мъжа Лъв не по-малко от женствеността и сексуалността. Той винаги се стреми да достави на любимата си неземно удоволствие, затова и целувките му ще останат завинаги в съзнанието ти.

Дева

Неспокойният характер често кара Девите да се съмняват в собствената си неотразимост. Затова малка „психотерапия” под формата на комплименти ще го накара да се отвори и да покаже най-хубавата си страна. А в желанието си да заслужи нова похвала, ще се постарае да ти достави максимално удоволствие. В началото целувките му могат да бъдат малко смутени, но след това ще те изненада приятно.

Везни

Като истински естети, Везните са свикнали да се наслаждават на красотата и хармонията във всичко. Дори когато се целуват, те си представят как изглеждат от страни и все едно позират. В тази ситуация има един минус – стремейки се към съвършенство, Везните са склонни да превърнат всяка среща в празник.

Скорпион

Родените под знака Скорпион са надарени с легендарен сексуален потенциал, който ти предстои да изследващ. Скорпионът е готов да посвети неограничено време и усилия на страстта си. По същия начин се отнася и към целувките: влага в тях цялата си енергия.

Стрелец

Движеща сила при Стрелците е жаждата за открития. Те смятат, че в този живот трябва да опиташ от всичко, особено когато става дума за наслада. Сексуалността е една от най-ярките галактики във вселената ни, затова бъдете готови във всеки един момент за полет. Целувки на необитаем остров или на… Северния полюс… Готова ли си за експерименти?

Козирог

Големият ценител на стабилността ще те дари с първа целувка, но не на първата, дори и на втората ви среща. Когато обаче определи емоциите си, те чака вулкан от страст. Между другото, няма правила без изключение. Свикналите да контролират всичко Козирози тайничко мечтаят да забравят за правилата. И романтичните отношения са онази част от живота, в която понякога си позволяват да се отпуснат.

Водолей

Мъжът Водолей обича да изумява и дори да провокира. Затова и не се учудвай, ако първата целувка дойде неочаквано. В любовта той не толерира баналните сценарии, така че бъди готова за най-необичайни и сладки целувки.

Риби

За Рибите голямо значение има физическият контакт. Ласки в басейна, във влажния сумрак или на чаршафи от чиста коприна. Не се стеснявайте да му шепнете нежни думи в ухото. Загубвайки разсъдък, мъжът Риби е способен да те въвлече във вихъра на плътските удоволствия.

Източник: jenata.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *