0

Не е нужно да прекарвате много време в кухнята, за да приготвите вкусна закуска, обяд или вечеря. Можем да приготвим проста и много задоволителна закуска от нарязан лаваш с колбаси, които заливаме с яйца и бързо запържваме с настъргано сирене.

Съставки:

Лаваш – 1 пакет
Колбаси – 1 пакет
Кашкавал – 150 г
Пресни или замразени зеленчуци – шепа
Яйца – 3 бр.
Сметана – 50 мл
Сол
Подправки на вкус

Начин на приготвяне:

За тази рецепта ще ни трябва пакет пита хляб, пакет колбаси, кашкавал, билки и яйца. Кашкавалът настъргваме на едро ренде, а питата нарязваме на четвъртинки. След това сложете настърган кашкавал и нарязани билки върху всеки лист пита хляб. Поставете наденица на ръба на всяко парче пита хляб и го увийте на руло. Повтаряме този процес с всички колбаси.

След това загрейте тигана на котлона, добавете малко растително масло и докато се загрява, разбийте три пилешки яйца в удобна купа. Подправете със сол и черен пипер на вкус и по желание добавете малко сметана. Смесете добре.

След това потапяме готовите пита рула в яйчената смес и поставяме върху загрят тиган. Запържете от двете страни до златисто кафяво. И вашата закуска с лаваш е готова само за 5 минути!


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *