0

Какво бихте направили, ако децата ви бяха гладни и нямаше кого да помолите за помощ? Майка на три деца била в тази ужасна ситуация. Тя нямала друг избор, освен да открадне храна от магазина.

Тереза ​​Уест очаквала всичко друго, но не и такава реакция от местната полиция.

В началото на ноември Кийт Брадшоу и Кандис Спрагинс, полицаи от Хилсбъро, получават сигнал, че е извършена кражба в магазина за хранителни стоки Food Lion Те получили от магазина регистрационния номер на колата на жената.

Когато служителите се появли в дома на Тереза Уест, те разкрили сърцераздирателна история. И разбрали защо го е направила.

На майката й било трудно да свързва двата края за нея и трите й деца и те били останали без храна в продължение на три дни.

През сълзи майката по-късно обяснява, че е търсела помощ от всеки, от дори от църкви, но „…никой не ни даде нищо. Нямахме нищо“.

Тъй като нямала къде другаде да се обърне, Уест посетила магазина за хранителни стоки и взе това, което не можела да си позволи. Тя признала, че е взела храна на стойност около 36 долара.

„Трябваше да изляза и да открадна храна и това е отчайващо и съжалявам, че направих това, което направих, но децата ми бяха гладни“, казва тя.

Двамата полицаи се огледали и бързо разбрали, че тя казва истината.

„Отворих хладилника и беше напълно празен. Мисля, че имаше една малка опаковка сирене в него – казва Брадшоу.

Полицаите решили, че е редно да помогнат на жената.

Полицаите отишли до магазина за хранителни стоки и похарчили 140 долара от собствените си пари за хранителни стоки за Уест и децата й и се върнали в дома й с две коли, натоварени с храна.

Семейството било снабдено с всички необходими стоки: месо, зеленчуци и плодове, зърнени храни и др. За някои това не е нищо особено, но това, което означавало за едно бедно семейство, не може да се опише с думи!

Брадшоу казва, че за тях това е просто едно добро дело, но за майката е много повече.

„Любимият ми стих е Матей 23:24, „Когато бях гладен, ти ме нахрани“, казва полицаят.

Полицейското управление в Хилсбъро пише: „Първо, ние сме хора с душа, а след това сме полицаи. Често проявяваме състрадание. Капитан Брадшоу и офицер Спрагинс трябва да бъдат похвалени.“

Полицейското управление в Хилсбъро заяви, че ще продължи да помага на Уест да намери подкрепата, от която се нуждае, от местни нестопански организации.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *