0

Обичаме да ви разказваме вдъхновяващи истории. А тази на Джъстин и Лорън Шелън наистина заслужава да я прочетете, защото те направиха невъзможното според мнозина и успяха да отслабнат общо с близо 240 кг !

Джъстин и Лоран са съпрузи от САЩ.

Те са се срещнали на сватбата на техни общи приятели. Веднага се заприказвали и намерили много общо – интереси, но и мъка – мъка заради наднорменото си тегло.

Двамата се срещали дълго време, говорили си с часове и най-накрая осъзнали, че просто не могат един без друг.

През 2008 година Джъстин предложил брак на Лорен и двамата вдигнали приказна сватба.

Двамата се чувствали много добре заедно. Всичко било наред, докато Джъстин не получил бъбречна криза. Той бил откаран в болница и трябвало да му се направи рентгенова снимка. Лошото е, че е нямало как да му бъде направена, защото бил прекалено едър.

пълен мъж

Тогава той тежал цели 256 килограма. Лекарите естествено намерили начин да го прегледат. Проблемът не бил чак толкова сериозен и той се възстановил.

Този инцидент обаче го накарал да се замисли сериозно и той взел съдбоносно решение за теглото си. Жена му обаче решила да го подкрепи и двамата заедно да променят живота си. За целта се обърнали към диетолог.

Двамата започнали да тренират, да спазват диета, изготвена от специалист.

През първите 5 месеца мъжът изгубил 45 килограма. Постепенно отслабването пък разпалило още повече любовта им, а щастието им по думите им нямало никакви граници.

След 19 месеца упорит труд, хвърлена пот в залата и лишения, двамата вече са с общо 240 килограма надолу и изглеждат наистина фантастично!

 

съпрузи отслабнаха

Роднини и приятели ги подкрепят. Тяхната любов и постоянство успели да победят мързела и прекалено големия апетит. В името на щастието и здравето си те направиха нещо уникално.

Лорън преди и днес


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *