0

Дейвид Шмитц загубил жена си Бранди през 2011 година заради рак на яйчниците в 4 стадий. Тази страшна диагноза била поставена януари, а през септември тя починала.

Красивата жена била само на 46 години. Отишла си, оставяйки любящия си мъж заедно с 4-те им сина. След смъртта на Бранди Дейвид постоянно получавал знаци, които напомняли за съпругата му. Той знаел, че тя винаги е наблизо, наблюдавайки него и децата.

В деня когато Бранди умряла, на небето се появила двойна дъга, макар да не бил валял дъжд вече пет седмици. Любимата песен на Бранди и техният малък син била „Някъде над дъгата“.

Дейвид виждал и други знаци – чайки (любимите птици на жената). Той ги гледал и усещал нейното присъствие. Но две години след смъртта си Бренда напомнила за себе си повече от реално.

Дейвид бил поканен в радио Стар 102,5 да поговори за Бренда, за семейството, за това как живеят и за скорошната си авантюра с прекрасна жена на име Джейн. Дейвид взел решение и отишъл в радиото.

Но той не знаел, че преди смъртта си Бренда написала писмо до Стар 102,5. Това писмо тя дала на своя близка приятелка и помолила да го пази, докато не настъпи нужният момент.

Бренда, която виждате на снимката долу, смятала, че такъв момент ще настъпи обезателно – Дейвид ще срещне жена, с която ще продължи напред в живота и ще стане майка на нейните синове. Особена нужда от майка имал най-малкият, който бил само на две, когато се случила драмата.

Когато приятелката разбрала, че Дейвид е направил предложение на Джейн, тя разбрала, че моментът е настъпил.

Жената се обърнала към Стар 102,5, разказала им какво се било случило и им дала писмото. Всяка година тази радиостанция изпълнява коледните желания на тези, които имат голяма нужда. Бренда имала коледно пожелание за Дейвид и неговото ново семейство.

В писмото тя молела за три неща: да се организира дена за красота за новата възлюбена на Дейвид – маса, спа и други приятни женски процедури, защото която и да е тази жена, тя го заслужава.

След това Бренда искала да изпрати цялото семейство на пътешествие до Дисниленд, където всички можели да получат ярки впечатления.

Третото желание било да се организира за лекарите и медицинския персонал, които се грижели за Бренда и другите болни от рак, забавна вечер в града.

Когато служителите на радиото получили това писмо, те се трогнали до дъното на душата си и взели решения да изпълнят всички желания на Бренда. Включили към това мероприятие местни компании и съобщества. Когато Дейвид дошъл студиото, не успял да сдържи сълзите си.

В писмото на Бренда имало и послание до Джейн, но какво е то – не ни е известно.

Знаем само, че Бренда е невероятен пример за кураж, смелост и всеобхватна любов. Тя успяла да се погрижи за по-нататъшната съдба на семейството си и да направи всичко, за да бъдат мъжа и децата й щастливи. Много жалко, че болестта отнела такава жена.

Надяваме се, че Джейн ще се окаже не по-малко грижовна и любяща съпруга и ще донесе щастието в това семейство.

 


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *