0

Една уникална молитва за България набира все по- голяма популярност в социалните мрежи! От Фейсбук групите, които се включват в инициативата, призовават всички българи, всеки ден да се отдадат на молитва за България.

Като християни и вярващ народ, молитвата е най- мощното средство за спасение и добруване. Ето защо ние решихме да разпространим страхотната идея и да обединим сили и енергия, а Бог ще се погрижи за останалото!

Господи, Боже наш, Ти Който си на небесата, чуй нашата молитва, озари ни с лъча на могъщия Си Дух и разпали в сърцата ни искрата, която Си вложил в нас. Укрепи в гърдите ни пламъка на Свободата и Правдата. Просвети ни да бъдем смели и доблестни българи, достойни за своя славен род, за твоята велика Милост. 
Ти, Който Си вдъхновил за светли дела нашите духовни първенци; 
Ти, Който Си благославял меча на нашия воин и Си го водил към подвизи и величие, Господи, Ти няма да забравиш и нас. Простри десницата Си над нас, да вървим по Твоя Път с нашия избран народ и нашите братя – Твои верни, заседнали в своята земя по Твоя Воля.
Дай ни сила да живеем и воля да се борим с неправдите, да работим за благото и величието на Отечеството ни. Дай на нашата скъпа Родина твърдост в изпитанията, воля за живот и вяра в нейния успех, за да летим през вековете, водени от своя мъдър Баща към победа и възход, към могъщество и вечност, за Твоя слава.
Амин.

 

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: bgnow.eu


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *