0

„Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, докато гледа един от епизодите на „ВИП Брадър“ и отношението на съквартирантите към мен. От няколко години тя е инвалид първа група, но видяното по телевизията я е разстроило ужасно и сега състоянието й не е добро. Възможно най-скоро ще пътувам, за да я видя. Тя и майка ми са хората, които най-много обичам…“

Това сподели пред „България Днес“ маестрото на гримьорите Валентин Кулагин, който понеделник вечерта принудително бе отстранен от формата след зрителски вот.

Артистичният Кулагин е категоричен, че обмисля да стартира дела срещу част от участниците в проекта, както и срещу всички медии, тиражирали откровени измислици по негов адрес.

„Трябват ми няколко дни да се възстановя физически от преживяното. Без храна мога да издържа, но без сън бях на ръба на силите си, умората ми натежа. Освен това целият съм в травми – крака, ръце, ухото ми, лицето ми… Психиката ми е желязна, а и не мога да се пречупя от слабохарактерни личности, каквито бяха всички до един в къщата. Превъзхождам ги интелектуално, а и в човешки план. През живота си съм виждал какви ли не хора, но такива зверове – никога! Обикновените минувачи по улиците са в пъти по-качествени в морално отношение от всички т.нар. „випове“, допълни гримьорът.

Кулагин призна пред изданието, че не може да отрони лоша дума по адрес на продуцентите. По думите му те са се държали професионално и всичките им предварителни договорки са спазени. Горчив вкус остава само престоят му в имението в Нови хан край София, където е построена къщата на брадъра.

„Ако бях агресор и злодей, щях да отвърна на ударите на Ваня Костова. От излъченото се видя колко пъти ме удари в главата и през лицето с шише вода. Решен съм да си вадя медицински свидетелства, нищо чудно да ми потрябват. Първи не съм посегнал на никого, това е в тотален разрез с мен. Не съм посягал на Ваня Костова, подадох й скилидка чесън… Възпитаван съм от интелигентни родители, които са ми дали обноски и класен маниер. Видя се кой е далече и кой близо до байгановщината“, откровен е майсторът на макиажа.

Докато разказва за родителите си, Кулагин се подсеща за лъжа, тиражирана по адрес на семейството му, докато той е в къщата. Интриганти пуснали мълва, че майка му е обикновена продавачка на козметика в чужбина. Това откровено подразнило гримьора и той е твърдо решен да доказва в съда какви са реалните факти. Според него истина е само, че родителката му от години живее в чужбина. Докато била в България, е женена за мастит бизнесмен, който впоследствие почива. Тя и доведеният му баща държали голяма фирма превозвач, която обслужва сериозни територии от няколко града в Южна България. Гримьорът подчертава, че освен от заможна фамилия произхожда от семейство със завиден умствен багаж и потенциал.

„Има една изключително положителна черта от участието ми във „ВИП Брадър“. Сега, излизайки навън на свобода, разбирам колко много хора ме обичат и подкрепят. Получих хиляди писма и любовта на хората ме топли безкрайно. Не мога да отговоря на никого, защото фейсбук профилът ми е докладван и блокиран за 30 дни. Когато премине временната ми забрана в интернет, ще отговоря на абсолютно всеки човек, който е отделил от личното си време, за да ми отправи добра енергия и пожелания“, посочва ексцентричният фешън гуру. Той е на мнение, че през цялото време е изпитвал личността си с предизвикателства.

„В реалния живот кога друг път ще спя на пода в банята или ще ми се налага да ям гадости? Никога! Излизам доволен, щастлив и по-силен от всякога“, казва Кулагин.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: novini


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *