0

В личния си Инстаграм журналистката Венета Райкова разкри, че е имала огромен здравословен проблем 20 години, но най-после е открила лекаря, който я излекувал.

Ето какво разкри Райкова:

„Много хора ме питат на какво се дължи усмивката и спокойствието, които имам напоследък.. Ето на този мъж – д-р Стивън Нинов от “Клиника Нинов”! Отидох при него преди 3 месеца заради болки в гърба и кръста, а той освен че ги премахна, направи чудото да премахне и отвратителното главоболие, което никой не можа да излекува 20г.! Пиех всеки ден по пет хапчета за глава, но нищо не помагаше!

А след първата процедура при него разбрах, че то се е дължало на проблем във врата! Започнах да виждам цветовете около мен! Това не е платено съобщение, никога не съм взимала пари, за да рекламирам нещо в профилите ми, не рекламирам и сега, и си плащам всяка една процедура! Пиша, защото ако не бях попаднала случайно при д-р Нинов нямаше кой да ми каже! Да не говорим, че заради това главоболие, изпращат на невролог и поставят погрешна диагноза паник атаки!!“

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Petel


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *