0

Вдовецът на зверски убитата Виктория Маринова, Свилен Максимов, е бил в кома само няколко месеца преди с журналистката в собствена му телевизия TVN и майка на дъщеря му да сключат граждански брак. Шефката на русенската медия и Максимов са сключили брак на 24 юни 2016 г., но той е продължил само година и половина заради забежките на бизнесмена с варненска манекенка.

До тогава 30-годишната журналистка и 14 години по-възрастният от нея Максимов са живеели без подпис, въпреки че имат дъщеря, която вече е на 7 години.

Сред русенци собственикът на TVN и доставчика на телевизия и интернет „Нетуъркс България“ е известен като запален любител на бързите автомобили. В последните години се изявявал активно и в офроуд състезанията, които се провеждали всяка есен край Русе, не само като състезател, но и  като организатор и спонсор.

Макар неведнъж да е закъсвал с мощните си джипове – висял е от скала, обръщал се е по таван, забивал се е в дърво, в най-тежкия инцидент в живота си вдовецът на Виктория попаднал не на офроуд трасето, а в собствената си къща в русенското село Червена вода.

По време на коледните празници през декември 2015 г. климатикът се повредил, а Максимов се качил на покрива, за да го отремонтира сам. Подхлъзва се обаче, пада от високо и изпада в кома. Излиза от нея след 3 дни. Правят му и животоспасяваща операция на бял дроб, разкъсан при падането.

„Ходих до портата на Свети Петър, но не можах да вляза и се върнах“, шегувал се Максимов пред колеги от русенския сайт „Утре“.

След като се възстановил, колегите му връчили грамота за „Скок на годината“.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: pik


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *