0

Винаги е интересно да се видят промените, които настъпват в стандартите за идеално женско тяло с течение на времето. Да не говорим за начините, по които по-красивата половина от човечеството се опитва да се съобрази с тях.

Наскоро британската марка за бельо Bluebella проведе проучване за новите стандарти за идеално женско тяло

Стандарти за идеално женско тяло през 1957 и 2017 г.

През последните 60 години средното тегло на жените се е увеличило с 28 килограма

Това е разбираемо, тъй като и средният ръст на жените се е увеличил с 8.89 см. В резултат на това дамите са придобили по-съблазнителна физика с повече извивки.

Женските гърди са се увеличили средно с 2 размера

През 50-те години на миналия век дамите са били по-дребни и са имали по-тънка талия от тези сега. Те също така са имали с 3 размера по-малки стъпала от жените днес. От 1957 г. до сега средният размер дрехи се е увеличил с 50%.

Експертите, провели изследването, вярват, че тези трансформации са свързани с общото подобряване на качеството на живот на жените. Нежният пол днес печели повече пари, води по-здравословен начин на живот, прави повече физически упражнения и има по-добра хранителна диета.

През 1957 г. една жена консумира средно около 1800 калории на ден. През 2017 г. количеството калории се е повишило на 2300.

В крайна сметка днешните дами имат всички основания да бъдат доволни от настъпилите промени през последните 60 години.

Източник : papataci.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *