0

Това видео е част от документална поредица хроники успешна програма за рехабилитация на затворници, които обучават нежелани кучета за повторно приемане от обществото.

Серията подчертава тежкото положение на затворниците. Този съюз между отритнато от обществото куче, заради негови не контролирани действия и затворник ги променя завинаги. Всеки има какво да научи от другия и се опитва да помогне на другаря си.

Във видеото ще се запознаеш с куче, което носи името Естер. Неговото провинение е свързано с това че е малтретирал друго куче.  Джейсън е името на затворника, който ще му бъде наставник и с когото ще прекара част от време то си.  Те си вземат много емоционално довиждане и промяната в кучето определено е на лице.

Едно много въздействащо видео и затрогваща история, защото както много хора отбягват затворниците, същото се случва и с „нежеланите“ породи кучета като питбули и ротвайлери.

Ти какво мислиш за тази програма? Редно ли е? Правилно ли е, провинените животни и хора да получават нови шансове? Сподели с мен в коментарите.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *