0

Младата самотна майка Лайдс Хобсън от Оклахома сподели какви супер шокираща история й се е случило дни, след като малкият й син Брайлан е тръгнал на училище. Всичко се е случило един ден когато тя получила телефонно обаждане от директора на школото, където детето й учи.

„Знаех си, че се е случило нещо лошо щом ми звъни директорът. Помислих си, че Брайлан е пострадал, ранен е, болен е или е направил някоя беля”, споделя майката.

Самотна майка намери нещо потресаващо в ученическата раница на сина си (СНИМКИ)

Но това, което й е съобщил директорът на училището надмина в тъпи и най-шокиращите й предположения.
„Попитах с треперещ глас какво точно се е случило, а отсреща чух директорът, който не спираше да се смее. Той ми каза, че трябва да ида да го взема по-рано от училище, за да видя с очите си това, което са намерили в раницата му”, спомня си Лайдс.

Самотна майка намери нещо потресаващо в ученическата раница на сина си (СНИМКИ)

Щом майката пристигнала в училището и видяла засраменото си дете решила да надникне в ученическата му раница. А там измежду учебниците намерила… умряла катерица.
„Тя беше мушната между учебниците и тетрадките му. Изглеждаше така сякаш спи. Онемях”, спомня си Лайдс.

Самотна майка намери нещо потресаващо в ученическата раница на сина си (СНИМКИ)

Тя попитала Брайлан защо е взел умрялото животно, а отговорът му я шокирал допълнително.
„Татко все го няма, не идва при нас, а последният път, когато бях с него бяхме в парка. Тогава покрай нас пробяга една катеричка. Аз го питах може ли да я хване, а той ми каза, че ако можеше сигурно щеше да я сготвим за вечеря. Щом видях умрялото животинче в двора на училището го взех, за да кажа на татко, че вече имам катерица и може да дойде, за да ме види и да я сготвим”, споделил Брайлан.
Училищните психолози посъветвали родителите му по-често да се събират и бащата да отделя повече време на сина си, за да не се стига до подобни конфузни ситуации.

Източник: jenata.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *