0

Съпругът на Наталия Гуркова, Джордже Михалевич бе застрелян в Южна Африка. Той се занимаваше с търговия с диаманти, бе прострелян показно с два куршума в понеделник вечерта.

Мъс България 98 в този момент се намирала в България и разбрала тук за екзекуцията на съпруга си.

Дни преди зверството обаче Гуркова се примолила на благоверния си „Да бягаме от Африка!“, твърди сръбското издание „Сърбия Данас“.

„Мис България“ 98 не се чувствала в безопасност в Южна Африка, макар че семейството ѝ живее там.

Това е причината в последно време тя да настоявала да се приберат в България. Двамата последно са били видели заедно преди няколко дни, след което Гуркова си заминала за София за Седмицата на модата, твърди източник на сръбското издание. Сръбското издание твърди още, че Михалевич бил свързан с Мики Джуричич, осъден на 30 години за убийството на небезизвестния Желко Ражнятович-Аркан. Убиецът на Аркан бил убит по същия начин – в кола, спряла на червен светофар.

Джордже е роден в Херцег Нови, а местната сръбска общност твърди, че бил уважаван бизнесмен. Според изданието той имал проблеми, след като скъсал с чешкия мафиот Радован Крейчир, един от най-влиятелните хора от подземния свят в онази част на света, който имал луксозна вила близо до мястото, на което е бил убит Михалевич.

Източник: За Жената


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *