0

Изберете си символ, за да разберете от какво се нуждае душата ви! Алхимията е древно изкуство. Мнозина смятат, че алхимиците само смесват различни вещества и правят отвари, но това не е съвсем вярно. Една от най-важните области в алхимията са символите. Смята се, че алхимиците могат да видят самия модел на света и да го предадат на миниатюрни символи. Всеки от тях е символ на много мъдрост и сила. Да разбираш някой от тях, значи да разбираш Вселената.

Енергията, съдържаща се в тези символи може да бъде много различна.

Значение на теста:

Всеки един от знаците има собствено значение. Декриптирайки го, ще научите много за себе си и кой знак ще ви помогне в живота ви.

ТЕСТ

Има 5 основни алхимични символа. Не се опитвайте да изберете един, който е по-сладък. Това не зависи от вас, символът всъщност отдавна ви е избрал. Вместо това направете следното – успокойте се, отпуснете си и изчистете главата си от всички ненужни мисли. После погледнете символите, не се аргументирайте, не избирайте – просто погледнете.

След известно време сами ще почувствате символа си или просто ще се усетите привлечени от него. Обикновено това не е знакът, който най-много ви харесва, но това е нормално. Душата от раждането е изтъкана от един от тези знаци и си го разпознава.

Сега внимателно обмислете знака и се запознайте с него. Прочетете значението му и помислете за тази информация.

Лъв: светлината на слънцето и контрола

Проблемът: Вие сте под защитата на слънцето и сте много силни. Като си поставите цел и хоп, вече сте я постигнали. Желанието ви да доминирате и да бъдете най-добрите във всичко, понякога ви поставя в капан и се чувствате без изход. Знаете, че задълженията могат да са тежък товар.

Решението: Бъдете подготвени за това, което ще трябва драстично да промените в живота си. Като за начало си задайте въпросите: Кога за последен път се чувствахте добре? При какви условия беше? Ако имахте възможност, как бихте променили живота си? Опитайте се да забравите всички задължения и да разберете какво бихте искали.

Препоръка: Може би ще осъзнаете, че сте направили много грешки досега. Черпете опит от тях. Може би пък тогава изборът ви е трябвало да е такъв, било е необходимо. Сега сте по-мъдри и способни да преодолеете много проблеми.

Пясъчен часовник – кръг от време и неизбежност

Проблем: В миналото е имало нещо, което е довело да спиране на времето в дадени отношения за теб. От тогава ти живееш в мъгла, това те е забило в капан. Усещането, че бавно се давиш или затъваш в блато те кара да се задушиш. Липсата на достатъчно сила води до мълчаливо и мрачно очакване на неизбежния финал.

Решение: Времето е неразделна част от живота ни. Трябва да приемем, че той върви с бързи темпове и че всичко остава зад гърба ни и в следващия миг вече е минало. Съгласи се с това и се освободи.

Препоръки: Научете се да живеете за днес.

Полумесец: чувства и скрита истина

Проблемът: У вас бушува буря или има война. Нещо понякога ви пречи да спите нощем. Това, което е събудило душата ви, ви плаши.

Решение: Опитвали сте твърди дълго, за да скриете отрицанието от сърцето си. Време е да приемете натрупалото се за неизбежно. Само осъзнатите и открити чувства ще ви дадат това, от което наистина се нуждаете – спокойствие.

Препоръка: Научете се да показвате какво изпитвате. Опитите да удушите емоциите си няма да ви помогнат, само ще се задушите в това, което потискате.

Ключ: съмнение и въпроси

Проблемът: Скука и безпокойство ви преследват. Душата ви изисква отговори на въпроси, а вие се съмнявате във всичко, което виждате около вас. Това, което изглежда непоклатимо, сега е крехко и нестабилно.

Решение: Необходимо е да се отвори нова врата. Това ще доведе до нови жизнени пътища и нови светове за живот, за които по-рано само сте мечтали. Душата ви се нуждае от обновление. Имате нужда да излезете от обичайната си зона на комфорт.

Препоръка: Пътувайте! Потърсете себе си и направете това, към което имате интерес. Отпуснете се и приключенствайте.

Ръката на Фатима: защита от зли сили

Проблемът: Този символ показва, че сте жертва на зла магия. Най-вероятно това нещо влияе на целия ви живот. Със сигурност виждате, че нещо в живота ви все се обърква, а може би и разни странични хора будят подозренията ви. Случват ви се все неприятни и неразбираеми неща. Вие сте в плен и душата ви непрестанно се опитва да се освободи.

Решението: Ръката на Фатима е знак за негативност, от която е нужно да се отървете. Вашата свобода зависи само и единствено от вас. Намерете в паметта си момент, в който сте показали слабост – това е причината за настоящите ви проблеми. Бъдете в състояние да простите и това ще е първата крачка към освобождението.

Препоръка: Трябва ви повече свободно време. Нуждаете се от почивка, за да възстановите загубената си енергия.

Светът не е толкова прост, колкото си мислим. Понякога един прост символ може да преобърне живота ни с главата надолу. След като преминахте теста, научихте от какво се нуждае душата ви./jenata.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *