0

Риалити звездата Ваня Джаферович си навлече отново гнева на последователите си. Този път с изцепка, от която се мъчи да изкара някой лев по много долен начин.

 

Победителят в „Сървайвър“ от месеци има свой ресторант, където често намира забравени вещи. Това се случва навсякъде, но последвалото ще ви изуми и не случайно накара голяма част от последователите му да се отвратят от постъпката му.

Ваня твърди, че не е закъсал за пари, но пък продава забравени вещи. „Намерих този апарат в бара, никой не го търси, продавам го за 100 лева“, гласи една от последните публикации на победителя от „Сървайвър: Камбоджа“ и водещ на седмия сезон на приключенското предаване в Инстаграм. Кадри той сподели също в официалния си профил и в популярна платформа, където е следван от близо 47 000 души.

Последователите му не приеха добре тази негова постъпка. „Защо не пусна пост, че има такава забравена вещ?! Защо не се опита да намери човекът, на когото принадлежи?! Не е виновен, че хората си забравят нещата, но да печелиш от тях ми се вижда нагло. По-добре го позлвай, или дай на някой, на който ще му влезе в употреба, но няма средства да си го закупи. Закъса го за 100 лв. ли?! Поне парите да даде на някой нуждаещ се“, гневят се в мрежата./show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *