1

Светлана Гущерова опроверга писанията по свой адрес, че за да спасява семейния бюджет се е захванала да продава парфюми в Инстаграм.

 

Моделката се ядоса на слуховете, че заробатва проценти от реклама на аромати – нещо, което до скоро не беше възможно да се случи, тъй като мъжът й Христиан винаги е бил против инфлуенсърството. Оказа се обаче, че парфюмите, с които Гущерова спами социалната мрежа, не ги рекламира срещу пари, а са новият й бизнес, пише „Хотнюз“.

„Въпреки, че не коментирам често измислени статии, написани от злобни хора, бих искала да внеса яснота. Парфюмите, които в последните дни изпълват моите сторита, са моят нов бизнес, паралелно с бранда ми за пижами и луксозни облекла.

Не намирам нищо срамно в това да рекламирам собствените си продукти, които са на достъпни цени. Много хора биха искали да носят скъпи парфюми, но за съжаление не разполагат с такава възможност. Не бива да се внушава, че е срамно за хората да си купят парфюм на нормални цени. Ако за авторите на тези статии е срамно, за мен не е!“, коментира Светлана./show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

1
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *