2

Най-гледаното романтично риалити у нас, „Ергенът“, очаква своя четвърти сезон, макар да се появиха спекулации, че може да няма такъв заради големите финансови разходи на продукцията.

Междувременно се случи нещо доста любопитно: светско събитие събра на едно място Ерген №1, 2 и 3, нещо, което досега не се бе случвало.

Тримата най-желани мъже на републиката присъстваха на най-модерното събитие на поп-културата Aniventure Comic Con.

Срещата предизвика небивал интерес сред публиката на романтичното шоу.

Ергените среща

Снимка: kliuki.net

Естествено, снимките на първия ерген Виктор, виртуозът на пианото Евгени и скаталия се бизнесмен Алек предизвикаха небивал интерес сред феновете. И естествено, в социалната мрежа веднага тръгна спор кой от тях тримата е най-харесвания от публиката мъж.

Повечето почитатели на шоуто са категорични, че първото място печели Виктор Стоянов и то не само заради участието му в първия сезон на „Ергенът”, но и заради по-мъжкарското му държание с кандидатките за сърцето му.

Има и такива, които дават своите предпочитания на Евгени, който им се вижда по-симпатичен от Виктор.

Но няма спор кой ерген е най-ненавиждания и мразен от публиката.

Виктор, Евгени и Алек

Снимка: kliuki.net

Явно зрителите все още не са забравили как Алек се отнесе с финалистките на шоуто Маги и Нани и не смята да му прощава изцепката. Хората започнаха да го хулят за разочарованието, което предизвика с бягството си на финала. Но най –много нападки получава заради факта, че не е никакъв мъж щом не слуша сърцето си, а майка си. Според зрителите мама Ксения е причината да не избере нито Маги, нито Нани на финала.

А най-честите подигравки към Алек са:”Сам ли е дошъл или с мама? Той е сам защото мама го е пуснала!, са най-честите подмятания спрямо ерген номер 3.

Редактор: Петя Иванова

Харесайте и Споделете с вашите приятели!

2
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *