4

Всички знаем за Стефан на Гала, но тя не говори никога за миналото си и бившия си съпруг, кйто всъщност е баща на дъщеря й. Затова днес ще ви разкрием кой е той и за цялата им семейна драма

Тв водещата Гала от години е разделена с бившия си съпруг Константин Будев, но все още успява да му къса нервите.

 

Запознати издават, че бизнесменът бил ужасно огорчен от поведението на щерка им Мари и винял плевенчанката за това. „Да нарича Стефан „татко” в национален ефир, при положение, че си има истински баща, който е жив и здрав, ми се струва нелепо. Сигурен съм, че Гала я е подучила да се държи така!”, ядосвал се Будев.

Малко преди финала на шоуто „ВИП Брадър” Мари влезе в Къщата, за да подкрепи мъжа на майка си – Стефан Николов. 20-годишната жена се хвърли на врата му с целувки и нежно го нарече „татко Стефо”, а биологичната му дъщеря Никол стоеше конфузно встрани и въобще не успя да се дореди до баща си. Напористата щерка на Гала изтласка девойката в ъгъла и не й позволи да се доближи до родителя си, което направи изключително лошо впечатление на зрителите, пише „Уикенд“.

Най-обиден от сценката бил Константин Будев, който недоумявал защо дъщеря му постъпва по този начин. Бизнесменът никога не е прекъсвал връзката си с Мари, въпреки че с Гала са разделени отдавна. Той давал мило и драго за момичето си и му станало болно, задето нарича „татко” друг мъж.
„Убеден съм, че бившата има много общо с поведението на Мари. Преиграха пред камерите, за да може Стефан да спечели симпатии, да демонстрира колко добър баща е. Явно изобщо не са помислили, че аз ще почувствам зле и ще се обидя”, коментирал Косьо пред хора от обкръжението си.
Въпреки усилията на плевенчанката, любимият й не успя да спечели шоуто, а се класира на трето място след Атанс Колев и Константин Трендафилов. Той обра доста негативи заради изказването си, че не обича деца – макар че Гала се опита да поизглади имиджа му на грижовен баща, това не успя да го изстреля до първото място.

В началото на 90-те водещата бе щастливо омъжена за Константин Будев, но идилията им продължи, докато той не закъса финансово. Блондинката го заряза позорно заради фалита, оставил го без пукната пара, но 13 години след като се оказа на дъното – напълно разорен и изоставен от съпругата си, той възкръсна като феникс. Бизнесменът си стъпи на краката и сега отново тъне в охолствo. Той живее в просторна къща в полите на Витоша с актуалната си жена и не се оплаква от положението си.

 

Косьо никога не е мислил за второ дете и поставял единствената си дъщеря  на пиедестал, споделят негови близки. Това, че Мари подронила бащиния му авторитет наистина го смутило и не му давало мира. Все пак Будев се опитвал да оправдае момичето и прехвърлял вината най-вече върху майка й Гала.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

 

Източник: За Жената


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

4
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *