0

Едно от най-известните лица от екрана – водещият Деян Славчев-Део, от години е примерен татко и съпруг. Блондинът, който навремето бе на косъм от брак с Лора Караджова, днес е щастлив с жената до себе си – красавицата с шоколадова кожа Мариана.

Днес, макар и все още да не се е променил изобщо на външен вид, Део води по-различен живот.

Водещият живее недалеч от София, в гр. Годеч, където и мечтае да остарее – да има градина, която да прекопава, а един ден и да гледа внуци. В телевизионно интервю Део призна, че първата и последната му любов е съпругата му, Мариана Станчева , за която е женен от 2017 г. насам.

Всъщност, за да се запознае с Мариана, „виновен“ се оказва колегата на Део – Лео. Докато той го преследва, за да запишат заедно песен, Део все отлага. Когато най-после записват въпросното парче, отиват на участие във варненско заведение. Именно там вижда за първи път Мариана. По това време тя работи в заведението като сервитьорка, а след като Мариана му допада, дълго време преследва бъдещата си съпруга, докато двамата стават двойка.

Део семейство

Снимки: Инстаграм

Днес семейството се радва на две деца , а телевизионният водещ скромно заявява, че единственото нещо, заради което съществува, е да им остави топъл спомен за себе си. Въпреки това обаче не се определя като добър родител, дори напротив – твърди, че всеки ден се проваля в тази своя мисия поне по 5 пъти.

Източник: ohnamama.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *