0

Всички сме родени за щастие и любов. Но защо някои жени се удавят във вниманието на феновете, докато други мъжете просто не ги забелязват? Астрологията разкрива тайната.

Всяка зодия е уникална по свой начин. Някои са родени лидери и творци, изграждат спираща дъха кариера, други стават грижовни родители и съпрузи, стремейки се да създадат силно семейство. Има и такива знаци на зодиака, особено сред жените, които имат естествен чар и красота, които не оставят нито един джентълмен безразличен.

Кой е включен в този ценен списък на съблазнителки – каза Анна Шадрова, експерт по западна натална и хорарна астрология, преподавател, лектор на астрологични конференции, графолог и психолог.

Близнаци

Жената Близнаци пленява мъжете със своята непринуденост, будност и чар. Тя е в състояние да очарова всеки представител на мъжкия пол със своята жизнерадост и способност да поддържа всяка тема в диалог. Освен това дамите, родени под знака на Близнаци, умеят да правят прекрасни комплименти, успокоявайки събеседника си от първата минута на срещата.

Близнаците са знак на младостта, така че неговите представители често изглеждат по-млади от годините си. А както знаете, и мъжете, и жените харесват по-млади партньори.

Жената Близнаци обича лекотата и игривостта. Въпреки това, при никакви обстоятелства не трябва да бъде притискана или принуждавана да се заключва у дома, за да готви и да отглежда деца – тя много цени свободата. В противен случай тази ефирна муза просто ще изчезне от погледа ви.

С Близнаците никога не е скучно. Тези момичета са умни, весели, многостранни. Те черпят идеи и вдъхновение буквално отвсякъде. С жена Близнаци партньорът ще научи разликата между Моне и Мане и ще пътува по целия свят от Камчатка до Ямайка.

Ако мъжът успее да завладее тази игрива красавица, то тя от своя страна ще направи живота му богат и интересен.

Лъв

Кралица, императрица, покорителка на мъжките сърца – ето я жената Лъв, главната плячка за най-смелите мъже. Тя е ярка и страстна, дръзка и неукротима.

Мъжът, който успя да я завладее, е поставен на пиедестал от жената Лъв и смятан за крал. Обожанието обаче трае, докато той гледа само нея. Ако има съмнение за симпатия в чужда посока, Лъвицата ще обсипе партньора си с огъня на ревност с кралски размери. Все пак тя е единствената звезда, слънцето на живота му!

Да завладееш Лъвица не е лесно. Ако жена Лъв ви подари усмивка, това означава само, че очаква обожание и поклонение. В края на краищата тя е ловец по душа: изпитва удоволствие да събира трофеи под формата на разбити сърца. Но ако един мъж успее да завладее тази упорита дама с луксозни претенции, той дълги години ще грее от щастието да притежава най-добрата жена на света.

Везни

Жената Везни е грациозна, елегантна и нежна. Всичко в нея е хармонично: външен вид, реч, походка, миризма. Невъзможно е да не се влюбиш в нея, защото тя е самата любов!

Лесно е да се удавиш в нейния чар, женственост и благородство. До нея партньорът ще се почувства като герой от роман и истински мъж. Жените Везни са романтични и мъдри. Тя ще слуша внимателно, ще дава мъдри съвети и ще подкрепя в трудни ситуации.

Въпреки това тя си знае цената, така че не всеки може да спечели сърцето й.

Жената Везни поставя любовта и връзките на първо място, затова избира партньора си много внимателно. И ако тя вече е избрала мъж, тогава той може да бъде сигурен, че е най-добрият.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *