0

Синди Джаксън е жената, която влезе в Книгата на рекордите на Гинес като човека, извършил най-много пластични операции в историята.

Тя обаче твърди, че познава известни дами, които са имали повече пластични операции от нея, но умело го крият. Днес Синди е на 68 години и призна, че си е направила поне 52 естетични процедури.

Синди е посветила живота си на разкрасяването, както за себе си, така и за другите. Тя е най-известният естетичен консултант в света и си сътрудничи с много успешни и влиятелни хора, които искат да запазят своята „вечна младост“.

Джексън твърди, че винаги е била много умна и нейният коефициент на интелигентност е 165, но от друга страна не е била достатъчно красива – а красотата е сила, заключи тя.

Синди Джаксън

На 68 години съм, но изглеждам поне с 25 години по-млада

Светът реагира по-положително на красивите хора. Виждам го всеки ден и го знаех още през 30-те години, когато направих първата си от 12 пластични операции. Винаги съм вярвала, че ако мога да контролирам как изглеждам, тогава мога да контролирам и чувствата на хората към мен. И съм права, моето предположение работи абсурдно добре. На 68 години съм, но изглеждам поне с 25 години по-млада.

Първата си екстремна хирургична лицева реконструкция направих през 80-те години на миналия век. Не само лифтинг на лицето или операция на носа, но имам предвид дълъг списък от процедури за усъвършенстване и максимизиране на това, което природата не ми е дала. Никой друг не правеше нещо подобно по това време, но тъй като резултатите бяха толкова добри, хората започнаха да идват при мен за съвет. Тогава започна кариерата ми на естетичен консултант и днес работя по целия свят с изпълнителни директори, аристократи и филмови звезди от A-списъка. Често ме наричат ​​„жената, която помага на красивите хора да станат по-красиви“ и целта ми винаги е да намеря правилния хирург, който да извърши правилната процедура.

Синди Джаксън млада

Вярно е, че повечето хора в Холивуд са имали много повече пластични операции от мен, а аз съм имала доста, на стойност около £70 000. Тези пластични операции сега биха стрували няколко пъти повече, може би над £250 000, но процедурите, които бих избрала днес, биха били различни, защото технологията е напреднала много.

Някои хора го наричат ​​суета, повърхностна мания за външния вид, но когато процедурите се извършват правилно, вярвам, че те могат да променят живота ви. Днес, разбирате ли, живея по вълшебен начин. В момента съм сама, но за мъж на моята възраст съм идеалната жена. Притежавам собствен дом. Нямам и няма да имам деца, нямам тежест зад гърба си и никога няма да остарея. Защо? Защото знам и какво е да си непривлекателен.

Синди Джаксън пластични операции

През 20-те си години не позволявах това, че съм красива, да ме разочарова, но знаех, че никога няма да бъда истински щастлива, докато хората не ме намерят за привлекателна. Разсъждението ми беше, че като член на Менса с гениален коефициент на интелигентност 165, имах всичко, от което имах нужда в живота, освен красотата. А красотата е сила.

Не на филърите и ботокса

Хората винаги са изненадани да разберат, че нямам никакви филъри на лицето си. Никога не бих си поставила каквито и да било импланти. Първото правило срещу стареенето е – не умирай! Искам да имам здрави старини и всичко, което внасяте в тялото си, предизвиква имунен отговор и възпаление, като нито едно от двете не е добро за човешкото тяло.

Основното е, че вярвам в хирургията – процедури, които имат значение и няма да застрашат правото ви на бъдеща операция. Всеки ден се въвеждат нови нехирургични лечения и хората често ги използват, за да избегнат операция. Тогава, шест месеца по-късно, се оказва, че са похарчили £20 000 и изглеждат по-зле от всякога.

Синди Джаксън днес

Твърдо вярвам в това, което ние в бизнеса наричаме: „едно и готово“. Имате операция и нейните ефекти продължават най-малко десетилетие, без да се налага да опитвате много лечения. Ако правя лечения, те трябва да са постоянни и ефективни.Синди Джаксън операции


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
informativno-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *