Млада майка от Пловдив се бори с най-страшната и коварна болест, да помогнем

Поларено одеяло Minions, 100% Полар, 100 х 150 см.

12.9лв.

Детско спално бельо Пес Патрул, За момче, 100% памук, 100×135 см, 40×60 см

34.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене Avengers, 2 части, Полиестер

19.2лв.

Сенник за прозорци Fisher Price, 100% Полиестер, 2 бр, 37 x 45см.

14.2лв.

Двустранна възглавница Замръзналото кралство, С Елза, Анна и Олаф, 100% полиестер, 40 x 40 см.

19.2лв.

Алуминиева бутилка за вода Disney Minnie, Еднорог, Розова, 500 мл.

14.9лв.

Алуминиева бутилка за вода Disney Frozen, Тъмносин, 500 мл.

14.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене Disney Mickey, 2 части, 100% Полиестер

19.2лв.

Детска престилка с шапка за готвене Frozen, Лилава, 2 части, 100% Полиестер

19.2лв.

Детско спално бельо Disney Cars, 100% памук, 100×135 см, 40×60 см.

41.6лв.

Йорданка Стефанова е на 27 години от Пловдив и е майка на две прекрасни момиченца.

Млада жена, щастлива до съвсем скоро, днес има нужда от нашата помощ. За съжаление тя е диагностицирана с най-тежката болест, а смъртта я дебне всеки ден.

Тъй като сумата от 250 000 лева е непосилна за семейството, е стартирана дарителска кампания за набиране на средства. Ето и подробна информация, от близките ѝ:

Здравейте, мили хора!

Това е Дани – млада майка.

Жена, изпълнена с безкрайна жажда за живот. Но както е ясно на всички ни – никой не е застрахован и в момента тя се бори с най – коварния вредител за човека.

Преди една година, Дани рееше косите си на мотор, наслаждавайки се на природата, вдишвайки свободата, а спорта беше в кръвта й, сега по вените й тече химия или както ние искаме да го наричаме НАДЕЖДА. Надежда, че тя ще бъде вкъщи, ще бъде до двете си прекрасни деца, до любящия си съпруг, до най-близките си и приятелите си, а не в поредната бяла стая вързана за НАДЕЖДАТА.

Дни след посрещане на 2023г., докато повечето от нас още празнуваха Новата Година, Дани вече лежеше в операционната за първата манипулация, знаейки, че ТРЯБВА да направи всичко, за да посреща още много Нови години, в името на децата си, на семейството и младостта си.

Наложи се да отстранят матката, за щастие тя вече беше сбъднала тази си мечта – да има дечица, които в този момент са най-голямата сила на Дани.

Осем месеца на лечение, химиотерапия, лъчетерапия без нито един момент, в който тя да свали усмивката от лицето си, ни съобщи най-дългоочакваната новина – „Няма го“. Щастието ни беше огромно, но кратко, месец по-късно „той“ се беше върнал, този път по лимфната система.

Сагата започна отново, но този път с много усложнения. Бъбреците започнаха да се запушват от съсирване на кръвта и се наложи месеци наред, тя да живее с дренаж, поради което химиотерапията се отлагаше и отлагаше. Последна надежда беше да опита с „гладолечение“, но за съжаление, то не помогна, а ракът напористо се разпростанява към черния дроб.

Следват още терапии, още лечение, още безсънни нощи за Дани, в които тя сигурно ще бъде уморена и ще чувства безсилие, НО тук идва нашият ред да покажем на Дани, че няма невъзможни неща.

Молбата ми към вас е да не я оставяме. Тя има нужда от всички нас. Има нужда от морална, психическа и финансова подкрепа.

Предстои лечение в „Лив Хоспитал“ в Истанбул, за нейната първа манипулация, изследвания и химотерапия, но това е едва началото и борбата продължава. Много сме!

Всеки с малко от себе си би бил полезен и ще успеем да й помогнем в този труден за нея момент. Нека да й покажем, колко сме силни, когато сме заедно.

Нека да бъдем единни в това едно „дете“ на двадесет и седем години да бъде до своите деца. Както казах „застраховани няма“ и никой не знае утре Дани на кой ще бъде полезна. Пиша тези редове, защото по стандарт снаха и зълва не се долюбват, но ние с Дани сме повече от сестри. Тя е майка на моите малки момичета – уникални, красиви, талантливи племеннички.

Бъдете здрави вие и семействата ви! Благодаря ви за отделеното време, благодаря ви за силата, която ще дадем на Дани и много благодаря за частицата от себе си, която ще споделите с нея. Тя има нужда от всички нас!

Можете да дарите на сайта на кампанията, както и чрез:

 

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG74BUIN95611000706952

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Йорданка Стоянова Стефанова

Куфарче за лекарства - голямо

21.50лв.

Самозалепващи се Led лампи с дистанционно управление

13.80лв.

Стелки за обувки с мемори пяна

9.00лв.

Абсорбатор за влага - 5 бр.

21.50лв.

Кошница за дърва за камина - каучукова

45.00лв.

Детска къщичка за игра

44.00лв.

Детски игра - Въздушен хокей

49.00лв.

Органайзер за гримове - прозрачен - с 3 чекмеджета

28.00лв.

Органайзер за хладилник

14.50лв.

Стъклен буркан за мед с дървен капак 450 мл.

16.00лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *