0

Мила моя, момичето ми, един ден ще видиш, че остарявам. Това, за което те моля, е да проявиш търпение. Да се опиташ да разбереш през какво минавам. Ще ти повтарям едно и също нещо по няколко пъти в същия разговор. Тогава не ме прекъсвай, за да ми кажеш, че съм го повторила. Моля те да ме изслушваш.

Спомняй си за миговете, когато беше малка и аз трябваше да ти чета една и съща приказка всяка вечер, понякога по повече от веднъж. Иначе не заспиваше.

Сигурно ще ти създавам проблеми с невежеството ми за новите технологии. Не ме гледай лошо, помогни ми и ми дай време да свикна с тях.

Спомни си колко време заедно учихме нещата от живота – как да ползваш приборите, как да се обличаш сама и да се сресваш и какво ли още не.

Моля те, когато остарея, бъди търпелива и опитай да ме разбереш.

Ако някога се загубя в разговора ни, дай ми време да се върна. Ако не мога да го сторя, не ми се карай, не се изнервяй. Аз просто ще искам да съм с теб, това е най-важното. А не, че разговора за новините днес ще се провали.

Когато краката ми започнат да ме предват, от умора и старост, подай ми ръка. Така както аз ти я подавах при първите ти стъпки.

И не, не тъгувай, когато остарея. Просто се опитай да ме разбереш, докато дойде сетния ми ден.

Винаги ще ценя времето, което споделяме заедно. Просто искам да ти кажа, че те обичам. И сега и тогава.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *