0

Почистване на кръвта със смес от две съставки

Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате повишени мазнини в кръвта, тогава това средство е за вас. Поради забързания начин на живот, неправилното хранене и липсата на физическа активност, повишеният холестерол в кръвта и триглицеридите са често срещани днес.

Понякога, повишените мазнини могат да доведат до жълтеникав цвят на горния клепач или друга част на тялото. За съжаление, в началото на заболяването, обикновено, нямаме симптоми.

С напредване на заболяването настъпва удебеляване на стените на кръвоносните съдове, артериосклероза, за което допринасят и други рискови фактори (тютюнопушене, алкохолизъм). И всичко това, за съжаление, води до мозъчно-съдови заболявания, които са водещата причина за смърт както у нас, така и по света.

Единственият начин за диагностициране на заболяването е чрез лабораторен анализ.

Необходими съставки: 3 сушени смокини 200 мл ябълков оцет

Приготвяне: Лекът се приготвя вечер, а се консумира сутрин. Вземете три сушени смокини и ги набодете добре с клечка за зъби от всички страни. След това ги поставете в стъклен буркан, в който сте сложили 200 мл домашен ябълков оцет.

Ако сте ги накиснали в 20:00 часа веерта, трябва да ги изядете в 08:00 часа на следващата сутрин.

Не изхвърляйте останалата част от оцета, на следващата вечер накиснете три нови сушени смокини.

Използвайте тези 200 мл оцет в продължение на 7 дни. На осмия ден добавете нови 200 мл, след което повторете процедурата за още една седмица.

Вижте още: Повишаване на хемоглобина с народни средства

Терапията за почистване на кръвта продължава 14 дни. Освен тази рецепта се придържайте към здравословна диета и увеличете физическата активност. След половин месец повторете тестовете и ще се уверите в ефикасността на това натурално лекарство.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *