0

Звучи като сюжет на криминален филм, но е чистата истина. В продължение на месеци жена от американския щат Аризона се опитва да отрови съпруга си, наливайки по малко белина в кафето му сутрин.
Двамата са в развод, а след като той случайно разбира пъкления план на благоверната, срещу жената са повдигнати обвинения, съобщава Ен Би Си Нюз.

Мъжът е бил член на военновъздушните сили на САЩ.

Мелъди Джонсън беше арестувана на 18 юли, след като съпругът ѝ е изпратил видео на полицията, за което се твърди, че показва как тя налива токсичното вещество в кафе машината му.

Мелъди Джонсън отрова

Съпругът е започнал да забелязва, че кафето му има лош вкус, в края на март 2023 г.

Джонсън и съпругът ѝ са в процес на развод, но все още живеят заедно с децата си.

Мъжът е пиел кафето в продължение на две до три седмици, преди да използва химически тестови ленти, за да изследва водата от чешмата, която се оказала нормална. Когато тества обаче водата в каната за кафе, индикаторът е показал “високи нива на хлор“.

През май 2023 г. той поставя камера в дома си, която показа как Джонсън „налива нещо в кана за кафе“.

Съпругът подава сигнал в полицията на следващия ден, но той не може да се разгледа, защото не е ясно какво изсипва жена му в каната. След събирането на множество видеоклипове съпругът отново отива в полицията, а Джонсън е арестувана за опит за убийство.

Издадена е и заповед за претърсване в дома, където е открит контейнерът на кафемашината, в който е имало белина.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *