0

Има двойки, които ти връщат вярата в любовта и във всичко хубаво. Ето историята на двойка, която прие брачните си обети сериозно, съпругът подкрепяше жена си в болестта й, както правеше, когато тя беше здрава…

 

 

Беше 1958 г. и Анди Фиърлит присъстваше на църковен бал в Потукет, Роуд Айлънд. Погледът на тийнейджъра попада на Дона и това е любов от пръв поглед. Той поиска дъвка от Дона и това беше началото на остатъка от живота им.

 

През 1966 г. двойката се ожени и премина от гимназиални любовници към съпруг и съпруга. Те прекараха щастливи години заедно и станаха шестчленно семейство с четири деца. Сега имат 12 внуци.

Дона беше само на 45 години, когато получи мозъчна аневризма . Тя имаше мигрена на коледно парти и реши да поспи. На следващия ден тя претърпя голяма мозъчна аневризма, която промени живота й. Аневризмата я остави частично парализирана и лекарите посъветваха Анди да я настани в старчески дом, тъй като грижите, от които се нуждаеше, бяха твърде тежки за него и семейството му.

 

Но слушайки предложенията на лекаря, Анди си спомни брачните си клетви. Той отказа да настани любимата си в старчески дом.

Днес Дона е на 76 години и през последните три десетилетия, откакто беше парализирана, тя успя да види повече от всеки друг, живеещ в същата ситуация от комфорта на инвалидна количка.

 

Всичко това благодарение на съпруга си Анди, който остава влюбен в съпругата си.

 

„Разбира се, че е предизвикателство, но обичам Дона от деня, в който я срещнах и не мога да си представя да правя нещо друго“, казва Анди . Двойката винаги е мечтала да обиколи света заедно и вече е посетила всичките седем континента.

Анди казва за жена си: „Дона не може да се движи и има проблеми с краткотрайната памет, но тя може да ви каже регистрационния номер на баща си от 1955 г. и е страхотно забавно да пътувате с нея . Имаме дълбока любов един към друг и ние сме тези, които смятат, че когато животът ти поднесе лимони, трябва да направиш лимонада. »

 

Анди Фиърлит почина през 2019 г., а Дона го последва на следващата година, почина през 2020 г., според публикации във Facebook акаунта на тяхната дъщеря Алисън Фиерлит Питърс.

Те бяха наистина вдъхновяващи и ни напомниха, че брачните клетви трябва да се спазват.

 

Споделете тази вдъхновяваща история за трайна любов с вашите приятели и семейство.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *