0

Софийски хитрец обра точките в квартал Павлово. Човекът реши да си „създаде“ лично паркомясто под блока, в който живее. По-специално върху тревните площи отзад на панелната сграда. За целта столичанинът заби два кола, опъна верига и паркира возилото си там. А за да е по-сигурен и да следи какво се случва на „паркинга“ с колата му, си монтира видеокамера на петия етаж, където очевидно живее.

 

„Искаш, решаваш, харесваш си, заграждаш, монтираш и си шефа“ – така съсед на столичанина обобщава картината. Разбира се, самоуправството на мъжа предизвика гневни коментари в мрежата, вариращи от: „Ще ме хване някой път, когато ми е криво, и ще му извлека и колци, и вериги, и кола на улицата“ до „Едно паве от покрива в тавана и няма да паркира там повече“.

 

Къде са общинарите да питат тоз хитрец как се паркира на тревна площ и самоуправство с общи (общинска собственост) части?, питат софиянци и съветват хората от блока да подадат сигнал, че колата е паркирана на тревна площ, и според тях ще има резултат.

Дали наистина ще има?

 

 

 

Източник: glasnews


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *