0

Гневен читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на медията ни, за да разкаже какви трудности е преживял на морето.

Даваме думата на човека сега:

“Здравейте. Следя редовно какво пишете за Черноморието ни. Днес няма да ви занимавам нито с цени, нито със заведения, нито с истории от плажа. Ще ви съобщя за огромен проблем, който поне аз не виждам как ще се разреши в близките години.

Става въпрос за паркирането по Южното Черноморие, което в момента се понапълни с хиляди български туристи и е истинско приключение намирането на свободно паркомясто.

За Несебър и Созопол изобщо не искам да коментирам, там винаги е било ад. Но сега мисията става невъзможна дори в Китен и Приморско. Градчетата са малки, паркингите – ограничени като бройка, уличките – тесни.

Докато паркирам, сигурно изхарчих повече бензин, отколкото по магистралата от Пловвдив до Бургас. Последното сравнение, разбира се, е на шега, но сами виждате за какво става въпрос. Снимките са направени в Приморско днес”.

ОТ ФОРУМА:

В Приморско паркирах на мястото на една пластмасова туба,и една баба ми нарисува Z на колата.

Ад било паркирането, ама не иска да хване автобуса или влака и да си спести проблемите с паркиране и т.н. Мрънкала сме си ние българите и това си е. Не сме свикнали да си разваляме рахата.

На Лайноморието е така.Сам си си виновен.В Гърция е по-хубаво,по-евтино и няма проблем с паркирането.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *