0

Близките на другата жертва в катастрофата, причинена от Георги Семерджиев, застанаха пред камера. Майката на 21-годишната Хариет разказа пред bTV, че е говорила с дъщеря си буквално преди инцидента.

Близките на загиналото момиче за първи път дойдоха до мястото на инцидента, за да оставят снимки, цветя и да запалят свещ. Бяха викнали и свещеник, за да се помоли за двете момичета.

Днес, 10 дни след фаталния удар, семейството на Хариет казва, че все още не може да осъзнае случилото се и не обвинява никого.

За последно Диана вижда дъщеря си около час преди инцидента. Двете прекарват известно време заедно, а след това майката изпраща детето си до спирката на тролея.

„Качих я, целуна ме, качи се и се обърна да ми маха от тролея“, казва Диана Стефанович, майка на една от жертвите при катастрофата на бул. „Черни връх“ в София.

По пътя майка и дъщеря си говорят по телефона, като по план 21-годишната Хариет трябвало да слезе на спирката преди „Хемус“.

„Но е решила понеже има само двама души на спирката и си казва: на „Хемус“ е по-оживено затова ще сляза там. Слезе, казахме си няколко думи. Казах й: Мамо, оставям те да пресечеш спокойно. Ако не бях й го казала това нещо и да продължим да си говорим, аз щях да чуя нейния край и всичко“, споделя почернената майка.

Вечерта Хариет не се прибира вкъщи. Не отива и при най-добрата си приятелка, с която е трябвало да излязат същата вечер. Семейството започва да я търси.

Звъняхме, къде ли не звъняхме“, споделя жената. Че със сигурност Хариет е  сред жертвите, разбират 20 часа по-късно.

Днес за първи път семейството на загиналото момиче дойде на мястото на инцидента.

Братът на Хариет не пожела да застане с лицето си пред камера. Казва, че е от мъка.

Вчера 31-годишният мъж се изправи срещу истината и дойде в съдебната зала,  за да научи подробности и да разбере дали Георги Семерджиев ще остане в ареста.

А днес стана ясно, че в кръвните проби на бившия футболист е установен метамфетамин.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *