0

Карина Ленкова е поредната красива млада дама, която напусна „Ергенът“. Тя сподели със зрителите на bTV какво е да си част от най-гледаното риалити в България.

 

„Исках нещо ново за себе си. Желаех такова преживяване“, сподели тя. „Преди предаването бях в много тежък период. Исках нещо да ме разсее. Предаването се появи в точното време“, добави тя.

Идеята да стане част от „Ергенът“ е на по-малката ѝ сестра. Тя е знаела, че Карина не се чувства добре и я е насърчила да се запише.

 

„Вярвам в любовта от пръв поглед“, сподели тя. „Виктор е много красив и добър джентълмен“, каза младата жена в „Тази събота“.

Карина и Виктор имаха една романтична среща, но младата жена изглежда не успя да се отпусне и да разтвори черупката си.

 

„Аз я чаках много време тази среща и мислех, че няма да има такава“, призна тя. „За мен беше шок и не мислех, че ще ми се случи това, което преживяхме. Мисля, че успях да му покажа малко повече от мен. Той как го е разбрал нямам представа.“

Тя призна, че самата среща е била прекрасна, единствено се е притеснила от частта с гмуркането.

„Може би не съм го показала, но реално се чувствах много добре“, разкри тя. „И с него – аз го познавах и нямах проблеми да му споделям. Ние си говорихме много неща, които не бяха излъчени“, уточни риалити звездата.

 

Въпреки всичко Карина не получи роза и трябваше да напусне предаването.

„Мисля, че не ми подари, защото нямаше близост от моя страна – да искам да го прегръщам и целувам“, обяснява си го тя. „Той вече се целуваше с много момичета, а на мен не ми харесва така още от първия ден. За мен беше малко повърхностно това с целуването на първа среща и затова нямах желание, когато дойде и моят ред“, разказва Карина

Тя призна, че от останалите момичета най-близки са ѝ Марта и Венета. Именно с втората тя сподели за един много сериозен и тежък момент от живота си – загубата на майка си.

 

„Тогава аз вече знаех за нейната история и почувствах, че тя е човекът, с когото мога да споделя това“, обясни тя. „От този момент станах по-лека, защото това ми тежеше“, сподели момичето.

 

След предаването Карина се е върнала на работа като ръководител в едно клинично проучване. Тя има ясна представа какъв трябва да е мъжът, който ще успее да спечели сърцето ѝ.

„Искам да е искрен, да е сериозен човек, но и да се забавлява“, описа го тя. „Да ме кара да се чувствам добре и щастлива, и обичана. Като цяло искам много“, каза още тя.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *