0

Изключително грозна сцена се е разиграла днес на столичното Околовръстно шосе. За това съобщи потресен очевидец във фейсбук групата „Катастрофи в София“.

 

Около 13 часа мъж е биел и ритал жена на пътното платно, преди отбивката за село Герман. След като няколко шофьори спрели до него, той избягал от местопрестъплението с потърпевшата.

Ето този индивид с червената тениска пребиваше жена с ритници на Околовръстното преди отбивката за Герман. Беше със служебна кола. Сигнализирахме полицията, бързо я събра, заедно с разхвърлените багажи, и избяга по Околовръстното„, написа възмутеният очевидец.

Постът му предизвика гнева на куп столичани.

<

 

p>– „Като видиш татуирана батка с плажна чантичка и веднага трябва да ти е ясно къв кап*т е“;

– „Най-лесно е да му набухаш тупаниците…, но жената от жертва на бой, знаете ли колко бързо й минава, спира да реве и се обръща срещу теб и докато се опитва да те издере крещи да не пипаш мъжлето й….. Тупалките са най-бързия вариант, но има и други неща дето трябва да се мислят…“;

 

– „Народът тотално се е побъркал!!!“;

– „Селяндурски боклук и комплексар, и такива после се възгордяват, че са скочили не на кого да е, а на жена отсреща… падение“. 

Източник: Блиц


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *