0

Водещият Димитър Павол, който от известно време не е на екран и се подвизава в социалната мрежа, изрази гневно срещу позицията на „Възраждане“ и нейното лице Костадин Костадинов.

 

Във вчерашния ден депутатът от трибуната на Народното събрание се възпротиви на декларацията. Костадинов посочи, че от вчера шествали хора по медиите, които превърнали професионалната русофобия в поле за изкарване на допълнителни хонорари.

„Тези типове създават масова паника и психоза и насаждат брутално разделение в българското общество“, подчерта лидерът на „Възраждане“.

А Павлов изригна, задавайки няколко въпроса към него: „Копейкин, сине, и останалите дето сега сте на предни линии, бърз въпрос и повече няма да ме четете по темата: децата си в Москва ли ги пращате да учат, на море в Сочи ли отскачате, предполагам се лекувате в Урал и ски карате някъде там, кредитната ви карта е от руска банка и автомобилът паркиран пред блока е „Жигули“?!

 

Всичко това е така за вас, нали?!“, попита телевизионерът, чийто профил във Фейсбук беше блокиран преди седмица точно заради нецензурни изрази по адрес на Костадинов.

 

Източник: lupa


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *