0

Опит за убийство разследват над Любомир Милчев – Денди. Популярният светски хроникьор е бил пребит и е в изключително тежко състояние в столичната болница „Света Анна”.

 

 

 

„Има сериозна опасност за живота му. Приет в четвъртък – с тежка черпно-мозъчна травма”, каза за NOVA Антон Луков, говорител на УМБАЛ „Св. Анна“.

 

 

 

Денди е приведен в медикаментозна кома.

 

 

„За съжаление, шансовете да се пребори за живота си не са големи, той не е идвал в съзнание. Бит е брутално в главата”, казаха още от болницата.

 

 

 

Денди живее в апартамент на ул. „Св. Иван Рилски“. Именно там, паднал по очи, той бил открит от негов приятел, с когото съжителствали. Това станало в 2 ч. след полунощ в петък.

Мъжът бил разпитан и обяснил, че излязъл от жилището още в четвъртък. Когато се прибрал при Денди, външната врата била заключена отвътре. Човекът отключил и останал безмълвен. Милчев лежал на пода, а на главата му зеела огромна рана. Той незабавно извикал линейка и полиция.

 

 

 

По време на огледа станало ясно, че Денди не е бил нападнат в апартамента, а някъде навън. Той обаче е бил в безсъзнание и не е бил разпитан. Една от версиите на разследващите е, че е възможно и въпросният приятел на Денди да е излъгал.

 

Той е бил разпитан, като се проверява алибито му, къде е бил във фаталната петъчна нощ. Иззети са камерите в района на апартамента. По оперативни данни Милчев се е прибирал и е избухнала свада с негов познат, който го е ударил в главата. С последни сили светският лъв е успял да стигне жилището си, където се е заключил, а след това е припаднал.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *