0

„Банско ряпа да яде!“ – този пост в социалната мрежа Фейсбук, придружен със снимка на сметка от заведение в Пловдив, разпали гореща дискусия. Не знаем какви са били очакванията на човека, направил публикацията, но определено не среща подкрепа у останалите потребители, които намират сумата от 110.40 лева за напълно нормална – най-вече на на фона на онова, което е поръчано.

 

„Привет от мен – сервитьорката, която ги обслужваше. Бонът не е фискален, защото клиентите искаха да видят какво са консумирали до момента“, обясни жената, която е обслужвала въпросната маса.

Ето какво мислят и част от хората относно заведението и цените там:

 

Смея да твърдя, че това е един от малкото ресторанти, в които качеството на сготвеното отговаря на цените, които са абсолютно нормални.

– Аз не знам кой е ресторантът, но ако на господина това му е скъпо, жена му да му готви у тях

 

– На Банско за толкоз пари само се снимаш, във Фиестата едва ставаш от преяждане

– Като гледам колко дълга бележка е тази – поръчки бол. Цените съвсем си отговарят на количеството. Не сравнявайте с Банско. Идете там да видите колко ще платите, ако поръчате всичко това.

 

– Доста скъпо! Ужас, друго си е евтините пържени картофи по 25 лв. килото и свински пържоли на ел. скара по 35 лв. в найлонови пликчета от известна квартална месарница.

– Явно скоро не сте ходили на ресторант! Нормална сметка, даже е много евтино на фона на скъпите продукти, ако в Банско си поръчате такава маса, няма да ви стигнат и 500 лева.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *