0

Тази сутрин Гала се включи от дома си, откъдето поздрави колегите си в панела в „На кафе“. Причината стана ясна преди ден – тв водещата отново е заразена с коронавирус.

 

Този път обаче, за разлика от предишния, симптомите са доста поносими и тя не само се чувства, но и изглежда доста свежо. В директна скайп връзка блондинката сподели какво точно й се случва и какво приема, за да се излекува.

 

„Много трудно разбрах, че съм болна, защото принципно имам синузит, който се обостря от време на време. Всеки ден си правех тестове, които постоянно излизаха негативни. Имах само проблем с гласа. В неделя сутринта обаче, като се събудих, бях със запушен нос. Направих отново тест и този път той се оказа позитивен“, сподели Гала от дома си.

 

„Нямам почти никакви симптоми. Предишният път, когато бях с ковид, имах болки в ставите, бях отпаднала, беше доста по-различно. Но не приемам никакви лекарства. Пия добавки – Ресвератрол, цинк, витамин D3 и хапвам бразилски орех, който е много богат на селен. Разбира се и мед в комбинация с лимон и пчелен прашец. Чувствам се добре, като изключим гласа и дращенето в гърлото“, сподели още Гала.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *