0

Всички се интересуваме да знаем реакцията на любим човек към нещо необикновено. Например за тираж или чекове. В последния случай повикването за реакция има специфична цел. Това е или получаване на положителни емоции, или опит да разберете отговора на вашия въпрос. Аркадий реши, че в неговия случай проверката на момичето ще бъде чудесен начин да разберете какво да правите по-нататък.

 

Аркадий и Оксана

„Не мога да продължа. Време е да се разделим. Ще взема останалото в събота . “

Аркадий остави бележка с това съдържание на масичката за кафе. След това взе чанта с първите му попаднали неща и напусна апартамента.

Нямаше да напусне Оксана. Ако наистина реши да се разделят, щеше да го направи лице в лице. И в момента младежът се опитваше да разбере колко е значим за любимата си.

 

Двамата с Оксана са заедно от 2,5 години. И се справят добре, на пръв поглед. Напоследък Аркадий все повече се улавяше да мисли, че Оксана може би вече не го обича. Това се изразяваше в липсата на предишната нежност и подкрепа. Оксана вече не искаше да прекарва цялото си време с него. Можеше да му откаже в полза на някои от бизнеса си или да не му каже, че закъснява след работа.

 

Усещайки, че нещо не е наред между тях, Аркадий реши да действа твърдо. Веднъж той видя видео в интернет, където партньорите бяха тествани с фалшиви раздяла. Въпросът беше да поставите камера в стая, да оставите съобщение и да наблюдавате реакцията на човека. Точно това реши да направи Аркадий.

 

Проверка на Оксана

Събра нещата си в куфар, написа бележка и отиде в закусвалня на близката улица. Там той извади лаптоп и започна да наблюдава какво се случва в апартамента.

След 30 минути чакане Оксана се върна в апартамента. Аркадий трябваше да изчака още няколко минути, докато приятелката му забележи бележката. Когато тя взе съобщението в ръцете си, Аркадий замръзна. За него това беше моментът на истината: любов или не. Момичето седна на дивана. Известно време тя просто седеше и се взираше в бележката. Тогава тя стана и започна бързо да обикаля стаята. По някое време Оксана спря и започна да плаче.

Щастието на Аркадий нямаше граници. Той бързо пъхна лаптопа си в чантата си, плати на сервитьорката за кафе и се втурна към къщи. Там го чакаше едновременно радостна и сърцераздирателна снимка. Момичето седеше на килима и ридаеше с такава сила, че дори не забеляза веднага появата на човек в апартамента.

 

– Мила моя, какво правиш! Аркадий се втурна нежно към любимата си. – Никъде няма да ходя. Тук съм с теб. Всичко е наред.

Трябваше да успокоява Оксана дълго време. По пътя й обясни какво точно се е случило и защо се е решил на това. В отговор Оксана дори не можа да намери какво да отговори. Тя просто го гледаше със зачервени очи, пълни с недоумение и пиеше вода от чаша.

 

След проверката

В началото Аркадий дори се почувства виновен. Но той докара любимата си до сълзи. Но от друга страна имаше достатъчно радост. Сега той определено беше сигурен, че Оксана има нужда от него.

Седмица по-късно. Оксана го извика в кафене след работа. Тези дни тя се държеше малко резервирано, но Аркадий отдаде това на скорошен стрес. Беше абсолютно сигурен, че скоро всичко ще бъде както преди.

„Не мога да търпя това повече“, каза Оксана. – Трябва да се разделим.

– Какво?! Защо? Аркадий беше искрено объркан. — Не искаше да си тръгва.

 

„Не исках да бъда обект на глупава проверка. Нямаш представа през какво преживях онзи ден. Но не ти пукаше. Ти беше щастлив, когато аз бях нещастна. И цяла седмица обикаляш като паун, горд от факта, че ме доведе до нервен срив. ще ти кажа една тайна. Ако имаш въпроси към мен или си имал някакви съмнения , беше достатъчно просто да говориш с мен. Повярвай ми, щеше да разбереш истината.

– Но слушай…

„Нека това бъде урок за теб. И аз си тръгвам. Не искам да имам нищо общо с теб. Утре ще си взема останалите неща.

 

С тези думи Оксана стана от масата и излезе от кафенето. Аркадий не я последва. Той си поръча кафе и се загледа в тъмната напитка. Без нито една глътка се прибра вкъщи. На мястото, където някои от вещите й определено бяха изчезнали.

Проверка на момичето – резултатът

Приемливо ли е да проверявате момиче или момче в една връзка? Правилно ли постъпи Оксана? И имаше ли Аркадий моралното право да подложи приятелката си на такова изпитание?

 

Източник: За Жената


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *