0

„Крайно време е властта да покаже, че в България има държава, а не цари анархия. Виждаме как са се разбеснели някакви Глишевци и потъпкват достойнството на българската полиция. За такива действия като техните в нормалните държави по цял свят и в Америка следват арести“.

Това заяви Вежди Рашидов по повод протестите срещу Столична община, които ескалираха през последните дни и зад които стои бутиковата партия „Дай България“ и отломките от мракобесния кръг „Агнешки главички“.

„Шайката на Прокопиев се е развилняла. Не е нормално в една демократична държава да се случват подобни безобразия. Демокрацията означава, че властват редът и законът. Останалото е беззаконие“, подчерта Вежди Рашидов.

Председателят на парламентарната комисия по Култура и медии коментира с горчивина злобното поведение на протестърите срещу кметицата на София Йорданка Фандъкова.

„Не искам Слави Трифонов, който в неговия тъжен живот е създал песента „Няма такава държава“ да се окаже прав. Българските полицаи трябва да имат достойнство, което не може да се потъпква от различни елементи“.

Ивайло КРАЧУНОВ

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Блиц


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *