0

Илиана Райковски e едно българско момиче, което заминава за Холивуд през 2016 г., и вече е член от AMPTP на Холивуд Юниън. Завършила е Политически науки с най-висока степен Summa Cum Laude в DePaul University. Има втора специалност комуникации, учила е и театър, защото, според нея, този опит ще ѝ бъде полезен в бъдещата й кариера на адвокат или политик, съобщава eurochicago.com.

Тя получава стипендия към офиса на президента Барак Обама. Поради конфликт с нейното образование в Чикаго, Илиана не заминава за Вашингтон, а започва работа в офиса на сенатора Дик Дърбайн (Dick Durbin). Илиана е с артистични качества от малка, свири на бащината цигулка от шестгодишна възраст и получава престижни награди, обича да пише, участва също в много училищни постановки и в университетски клубове.

Докато изпълнява служебните си задължения в офиса на сенатора Дик Дърбайн, тя кандидатства за адвокат, a също и за сценарист в престижния Northwestern University в Чикаго. Само двадесет и двама студенти са приети след интервю и единият от тях е Илиана Райковски.

Илиана се опитва да отложи с една година старта на обучението си, макар че в програмата на университета няма такива практики. Илиана изненадва всички с решението си и, за да реализира голямата си мечта, заминава за Холивуд. За две години успява да намери мениджър, който е впечатлен от таланта на Ili Ray (артистичното й име) и двамата сключват договор.

Още през 2017 г. Илиана е вече на големия екран с участието си в low & Order: Special Victims Unit (ТV Series), Complicated в ролята на Britney Taylor, следват Bodied: Campus Girl#2, Penny Sucker (Short) в ролята на Tess.

 

От 9 октомври 2018 г., може да проследите участието й с: FBI (ТV Series), Pray, в ролята на Hailey Nuvigyev, канал СBS, от 8 часа.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Блиц


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *