0

Можеш да станеш популярен случайно, а може това да ти е било и детска мечта и да правиш възможното, за да я осъществиш. Но винаги ти трябва доза късмет, за да пробиеш. Има няколко зодиакални знака, на които сякаш им е писано да станат известни и да са под светлините на прожекторите. Ето кои са те.

Лъв

Всички знаем, че лъвът търси славата и я обича. Тези знаци не само искат внимание, но и знаят как да го задържат върху себе си и как да спечелят от славата. Те заслужават популярността, защото наистина се раздават и умеят да дават на публиката това, което иска. Знаят как да впечатляват с тоалети на публични събития.

Стрелец

И той е огнен знак като лъва, тоест знае как да стане център на вниманието и да го използва разумно. Не се страхуват от светлините на прожекторите и от славата. По принцип не се справят добре с отхвърлянето, но са толкова уверени в себе си, че винаги се пробват и грабят от живота с пълни шепи.

Овен

И третият огнен знак попада в класацията. Овните са много силни личности и знаят как да отркрият баланса. Славата понякога е изморителна и пречи, но пък носи и много позитиви – богатство, отваряне на много възможности. Тези знаци приемат смело всички последствия. Предпочитат да са известни като лидери, политици, бизнесмени.

Скорпион

Популярността при тях върви заедно с желанието им да контролират всичко. Те сами си проправят път, изкачват се на върха без чужда помощ, сами са си шефове и знаят как да се промотират. Успяват да вършат много неща едновременно, и пак да имат време за известността и за ходене на публични събития.

Рак

Раците са по-чувствилени, свити и са домошари. Но това не означава, че не могат да станат известни. Може по цял ден да си стоят вкъщи и пак да се докоснат до славата. Стават популярни най-вече в интернет пространството – чрез блогове, влогове, публикуване на много интересни снимки в социалните мрежи. Понякога рекламират и свои изделия в интернет.

Близнаци

Постоянно са пред дилема – дали наистина искат да бъдат доста известни или просто искат да получават признания за всичко, което правят. Обичат да се фукат, да получават внимание, но не могат да се справят добре с многото слава, както се справя лъва. Започват да имат проблеми, когато станат много популярни и не знаят дали си струва.

Дева

Те не просто искат да са известни и да са под светлините на прожекторите, искат и да получават големи суми пари за това. Винаги опитват да разберат как могат да получат пари от своите дейности. Знаят как да се защитават и винаги печелят спорове и състезания. Дори когато им се случи нещо лошо, те го превръщат в добро.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: bgnow.eu


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *