0

28-годишната пловдивчанка Тодорка Конделова публикува пост във Фейсбук и помоли да бъде разпространен, за да благодари на непознатия мъж, който й помогнал вчера, когато закъсала с колата си на магистрала „Тракия“.

Младата жена пътувала към Сунгурларе с 5-годишния син, когато в района на 272-ия километър от аутобана автомобилът й се повредил, пише Блиц.

„Колата взе да пуши много, веднага отбих и свалих детето си. Стояхме известно време настрани, след което отидох да проверя какво става. Пробвах да запаля, но не се получи. Обаждам се на „Пътна помощ“ и им обяснявам, че съм на 272-ия километър преди Ямбол, а те ми казват: „Г-жо, ако ви пратим кола ще трябва да ни заплатите 100 лв за тези 2 километра. Ако я добутате още 2 км, ще ви е по-евтино“, разказва Тодорка.

Младата жена успяла сама да избута колата цели два километра до бензиностанция. Нито един от преминаващите шофьори не спрял, за да й помогне.

„Стигнах на бензиностанция и помолих млада двойка да наглеждат детето, докато си добутам колата. Когато влязох в бензиностанцията, мъжът ме попита дали искам нещо, а аз отказах. Пристигна пътната помощ и натовариха колата. Отидох да благодаря на двойката и да взема детето. Заговорихме се от къде съм и те от къде са. Те бяха от София. Благодарих им и станахме от масата. Преди да стана мъжът ми каза „Весело изкарване“ и да знаеш, че всичко е платено на човека.

Разтреперах се, а той ме погледна и ми каза

„Сега ли ще трепериш? Че ти я бута 2 километра“. Поисках му номера или адрес, но той отказа. Каза ми някой ден, ако видиш някой в беда му помогни и се сети за мен“, допълва пловдивчанката.

Сега тя търси във Фейсбук непознатото семейство, за да им благодари за помощта.

„НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, все още има добри хора…. Нека да са живи и здрави, не мога да опиша благодарността си към тях. Споделете поста и ако го прочетат, искам да им кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!!!!!!!“, завършва Тодорка Конделова.

Източник : girl.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *