0

Здравейте, казвам се Цветелина и съм благословена с две слънчица, с двама сина.

Моето щастие е помрачено, защото едното ми момченце е болно. Тук съм, за да помоля за вашата подкрепа.

Преслав се роди преждевременно в началото на 7-ми месец с тегло едва 1400гр. На 1,5 г. му поставиха диагноза Детска Церебрална Парализа-квадрипареза. Освен парализата, Преслав има и астма. Това пише майката на Преслав в страницата helpkarma.com.

Много сълзи изплаках. Молих се всеки ден на Бог. Молех се това да е само един лош сън. Борим се заедно от две години и половина. Крачка по крачка. Нощем държа ръката му, докато спи.

За да се подобри, синът ми се нуждае се от скъпоструваща рехабилитация в Полша.

Проведоха му няколко процедури в Центъра за рехабилитация „Мечти“, намиращ се в малко село, близо до полския град Голдап. Този център е специализиран в работата си с деца с церебрална парализа, използва съвременни терапии и апаратура. В него се лекуват десетки български деца, а освен ежедневната рехабилитация, са включени още езда, водолечение, музикотерапия. Последният курс на лечение на Преслав струваше 2650 евро.

Малкият ми герой продължава да работи упорито и не се предава!

За да продължи да се подобрява, той има нужда от тази рехабилитация. Нашата борба продължава. И никога няма да се предадем, защото сме силни, защото вярваме силно.

Как да помогнете на детето вижте ТУК

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Petel


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *