0

По повод горещата тема в БСП кой пише съобщения на премиера той разказва своята история със служителка от НАП, която била нарочена

Кой вляво праща есемеси на Бойко Борисов? Темата развълнува силно политическите кулоари, след като “24 часа” разказа как лидерката на БСП Корнелия Нинова е обявила на заседание със соцдепутати, че знае кои са и може да им покаже препратените ѝ от самия премиер есемеси. После гневно предупреди, че в партията продължава да работи лоби, което иска коалиция с ГЕРБ.

Близо седмица по-късно

няма другари,

признали за

комуникация

с премиера и лидер на управляващата партия. нито за какво точно са молили Бойко Борисов.

Но в разгара на скандала един бивш червен депутат разказа историята на своя есемес до него.

Ето какъв пост пусна в профила си във фейсбук Георги Кадиев: “Трябва да е било 2010 година. Обади ми се служителка на НАП от областен град. През сълзи ми обясни, че местен депутат от ГЕРБ се заканил не просто да я понижи в НАП, но и да я махне от града. И ето, преместена е в друг областен град, на 50 км, пътува всеки ден. Детето ѝ, на 5-6 години, го понесло много тежко. Кризи, напикавания, без сън нощем. Помоли ме да ѝ помогна да се върне в родния си град, на каквато и да е позиция в НАП.

Обадих се на тогавашния шеф на НАП Красимир Стефанов. Обяснявам му. Въртя, сука, накрая каза, че с този депутат не може да излезе наглава и да търся “по-нагоре”.

Срам-не срам,

пиша SMS на

Борисов

А срам, защото да занимаваш премиер с подобни неща, си е глупост После говорим 2-3 минути и въпросът е решен.”

Днес някогашната му колежка още е в НАП в родния си град, а онзи депутат бил на висока позиция в парламента. Нарочената жена дори не била член на БСП, а на ДПС. “Не че има значение. Защото в крайна сметка битката между политическите партии не може да минава през личната съдба на членовете им”, разсъждава Кадиев. И обяснява, че е решил да опише историята, за да покаже, че не всички есемеси до премиера са лоши.

“В интерес на истината Борисов е много добър в подобен вид микроменажиране на проблеми”, обяснява още бившият ляв депутат.

“Не е черно и бяло.

Не всеки, пратил

есемес, е

предател. Не

всеки иска да

влезе в коалиция

с ГЕРБ

Понякога е въпрос просто на малко човещина”, завършва той.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: 24 часа


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *