0

Рак

Раците са несигурни в себе си, защото им пука прекалено много за всичко. Постоянно мислят за това какво чувстват самите те, какво чувстват другите, как са близките им.

Интересува ги и какво ще си помислят другите за тях. Това ги прави уязвими. В тях могат да бушуват хиляди емоции, заради това, че не са уверени в себе си. Подозрителни са и имат богато въображение, което не се харесва на всички.

Дева

Девите са си най-лошите критици. Никой друг не може да ги критикува толкова жестоко, колкото самите те се критикуват. Поставят си нереално високи стандарти, които трудно могат да се постигнат и после се чувстват зле. Обвиняват се, че не са перфектни или най-добрите, което ги прави много неуверени. Никога не могат да са напълно доволни от себе си и дори на моменти се чувстват непълноценни.

Везни

Везните също могат да са несигурни в себе си, но го прикриват от околните. Но неувереността им може да се забележи от някои малки неща. Те живеят за одобрението и похвалите и ако не ги получат, се чувстват зле. Понякога не вярват на своето собствено мнение и искат да видят какво мислят другите за тях. Галят си егото, когато другите им кажат нещо положително.

 

Риби

Когато рибите творят, неувереността им изчезва. В света на изкуството са най-сигурни в себе си и се чувстват добре. Но иначе много лесно се доверяват и вярват на всичко, което им кажат другите. Така лесно се подвеждат и после страдат. Несигурни са в преценката си и се вслушват много в другите, защото нямат високо самочувствие.

 

Козирог

Когато козирогът е постигнал някакъв успех или спечелил награда, това не си личи. Но ако скоро не му се е случвало нищо такова, този знак започва да се съмнява в себе си и възможностите си. Както и ако просто му се случва нещо лошо в определен момент. Той трябва да знае, че има стабилност – в дома, семейството, връзките, кариерата, ученето. Иначе изпада в паника и се плаши от бъдещето. Става песемист и се чувства изгубен.

Източник : bgnow.eu


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *