0

Съвсем скоро ще се навършат 21 години от трагичната смърт на принцеса Даяна. Въпреки, че от злополучната нощ на 31 август 1997 година мина много време едва ли има жена, която да не си спомня с умиление за нея и да не се възхищава на запомнящата й се усмивка, румените бузи и роклите с колан. Но има едно нещо, което за голяма част от почитателите й си остава завинаги нейна запазена марка. Това е безупречната й къса коса.

 

В скорошнo интервю Ричард Далтън – личният фризьор на Даяна, разкри голямата й тайна.

 

Заради манията на хората по принцесата, косата на Даяна е била рязана по много малко на всеки няколко седмици. И то тайно.

 

„Имаше истински фурора всеки път щом тя се появяваше с нова прическа. Каквото и да направя с косата ѝ, се превръщаше в новина от първа страница“, казва той пред Town and Country.

 

Затова и принцесата била притеснена, че когато намали косата си, заменяйки дължината до раменете с по-къса прическа, това ще превземе новините.

Тогава Далтън предложил да отнема от косата ѝ възможно най-малко количество, за да бъде промяната незабележима.

 

„Трябваше да сме много внимателни и да премахваме само по четвърт инч (0,6 см – б.р.) в продължение на няколко седмици“, й предложил той.

 

Крайният резултат е текстурирана пикси прическа, която се появила под прожекторите постепенно, без да повдигне съмнения. / jenata.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *