0

 

Неузнаваема – така характеризираха своята любимка феновете на Александра Богданска , коментирайки последната й трансформация в социалните мрежи. Няма съмнение, че Алекс е едно от най-красивите лица в родния ефир, а сега доказа, че независимо от прическата, винаги изглежда повече от перфектно.

Моделът и ТВ-водеща неведнъж е показвала, че умее да се грижи по най-добрия начин за външния си вид.

Показа го и преди броени часове, като изненада последователите си с нова визия – бретон ! Няма как да не признаем, че й отива невероятно много, а нейните последователи са на същото мнение.

Богданска бретон

Снимка: Инстаграм

„Давай смело, много ти отива, изглеждаш чудесно и ти се възхищавам“, пишат й под снимката в Instagram. „Каквото и да направиш, си най“, допълва друг потребител. „Абе, красивото си е красиво всякак! Няма какво да се коментира“, обобщава трети потребител.

Всъщност да сменя визии, стилове, а дори и роли, е част от природата на Алекс и тя го е показвала неведнъж. В последно време я виждаме най-често така – рамо до рамо до актьора Башар Рахал, с когото са перфектните водещи на Big Brother. Заради работата й на модел на Алекс Богданска й се налага да сменя постоянно визии, пише Една.

Източник


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *