0

Петко и Яна са едни от най-коментираните участници в Къщата на „ВИП брадър”. Те са двойка не само на екран, но и в реалния си живот, а от доста време са партньори и в бизнеса. Миналата седмица Яна успя да стресне доста Петко, и не само него, припадайки след наглед безобидно порязване на пръста в стъклена чаша. Медицински преглед установи тогава, че кръшната танцьорка е била с много ниско кръвно, вследствие на което е събрала границите. Оказва се обаче, че всъщност и тя, и партньорът й спазват от месеци определено хранително меню, създадено специално и на индивидуален принцип след направен анализ на кръвта.

Става дума за така наречения метаболитен баланс, за който Петко и Яна не са говорили още в пределите на най-известната къща у нас, само че техни близки приятели ги изпревариха. „Хранят се с определени храни и през точно определено време”, издават те, като става ясно, че този режим няма нищо общо с класическия вариант диети, към които прибягват болшинството от хората. За Яна и Петко храненията през деня са общо три, като те се случват задължително през 5 часа. Съобразени са грамажите и типа храни, подходящи за всеки един от тях. И докато, например,

Яна не може да хапне сьомга, въпреки че много я обича

то за Петко забранено е всичко сладко.

„Имам проблеми със сладкото, а много обичам. И това ми е най-големият проблем. Не мога, но така е по-добре. В един момент ще може, но не сега”, споделя Петко пред приятели. И добавя нещо много важно – че „идеята е в един момент човек да може да си каже „стига”, защото с лакомията иначе няма спиране. На мен очите са ми гладни – като видя нещо и ми се дояжда, а не е хубаво”.

След кратка справка за спецификата на изследването, разбираме, че в случая се изследва кръвта, а също и хормоните, жлезите, след което на базата на резултатите се изготвя индивидуален хранителен режим със списък от продукти, разделени по категории, които са персонализирани. Режимът е разделен на 4 фази, които трябва да се спазват стриктно. Предлагат се 3 варианта за закуска, 3 за обяд и 3 за вечеря. Цената на подобен анализ започва от 800 лв. и достига приблизително до около 1500, а резултатите били за цял живот.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *