Историята зад трогателната снимка Таткото с чадъра , която стана хит в интернет

Тази снимка, която беше качена в Reddit , вече е видяна повече от 3.9 милиона пъти.

Фотографията на мокрия до кости баща, който използва чадъра си, за да предпази сина си от дъжда въздейства на милиони хора по света.

Фотографът е 25-годишният Юмина Чой от Куйнс, Ню Йорк. Чой публикува снимката в Reddit този петък с посланието “Надявам се синът да порасне и да осъзнае какъв щастливец е… предайте нататък.”По-късно същата вечер , друг юзър в Reddit я споделя с простото послание “Бащи”. От този момент до сега снимката има 3.9 милиона преглеждания.

“Излизах за работа и валеше проливен дъжд. Аз отворих чадъра си, изправих поглед и там бяха сина и бащата, ходейки” — обяснява Чой за Yahoo Parenting“Тъкмо щях да пресичам улицата и просто исках да направя снимка, която да покажа на приятелите си вечерта. Исках да видят това, на което станах свидетел.”

Чой обяснява, че това, което го е впечатлило е, че: “бащата носеше коженото си куфарче и малко храна, и вместо да се тревожи за себе си , той даде чадъра на сина си. Всъщност синът му дори не го държеше; баща му го държеше вместо него, но само определени хора ще помислят за това.”

Всъщност не е бащата това, което прави впечатление на Чой, а самият момент: “Беше сладко. Напомни ми за моя баща и всичките пъти, когато той е правил тези мили неща, но аз дори не съм осъзнавал.” Според Чой момчето дори не е осъзнавало саможертвата на баща си. “Мисля, че ядеше нещо. Не мисля, че той дори осъзнаваше през какво минава баща му през това време.”

Важна ли е тази снимка, според вас?

Източник: Фрамар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *