0

Изминаха близо три месеца от изчезването на една от най-високоплатени актриси в света – звездата от суперпродукциите „Железният човек“ и „Х-мен“ Фан Бинбин. По мистериозния случай все още не е започнато разследване, не са разпитвани и свидетели.

Съществуват няколко версии за изчезването на 37-годишната актриса. Една от тях е особено страховита, съобщава The Sun. Според нея красивата и талантлива китайка е заключена в „черен затвор” в Китай. Там се затварят хора, които внушават на гражданите на страната „грешни“ ценности. Провинилите се биват отвличани посред нощ с чувал на главата, а след това подлагани на жестоки изтезания, без срещу тях да е издадена някаква съдебна присъда.

Към момента все още не е известно с какво младата актриса не e угодила на властите. Някои предполагат, че всичко е заради славата и богатството й.

Бившата моделка и певица се сдоби със световна слава след участието си в лентата „Х-мен“. Само за 2 години тя успя да заработи 13 млн. паунда, заемайки петото място в рейтинга на най-богатите актриси. Тази година тя се снима с Пенелопе Крус в трилъра „355”. Фан е лице и на много марки, сред които Louis Vuitton, De Beers, Champagne House и Chopard luxury watches.

Според друга версия, причина за изчезването й може да е съдебно споразумение. Миналата година тя попадна в съда заради слуховете за връзката й с вицепрезидента Ван Цишан. Освен това тя бе обвинена в незаконни сделки с недвижими имоти и подкупи.

Други пък смятат, че Фан е била арестувана за укриване на данъци.

Местните медии съобщават, че звездата е разследвана за укриване на данъци в размер на 5,6 млн. паунда. Приятелят на актрисата също е в неизвестност.

Блиц


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *