0

Ангел – ако сте видели в съня си ангел, чакат ви спокойни и щастливи времена. Ако видите ангел над главата на близък – предвещава, че душата му ще се пренесе в другия свят.

Болест в съня – не го приемайте като нещо трагично. Според библейското тълкуване заболяването се изпраща до хората като наказание за греховете им, за да се пречистят с мисли, чувства и действия. Ако сънувате, че сте болни, висши сили предупреждават, че е време да преосмислите своята позиция и ценности.

Буря – този символ се счита за божествено проявление. Ако сте изплашени от мълния или гръм – свидетелства, че не водите праведен живот, затова се счита за предупреждение отгоре. Отнесете се внимателно към своите желания и страсти.

Ваза – символизира човешката душа, приятни чувства ви очакват, намерили сте хармония – постарайте се да не я изгубите.

Вампир – символ на промени, съдбовни събития, които могат да доведат до страдания. Ако ви нападат – жесток удар от съдбата, възможно е да изгубите някой близък или скъп за вас човек.

Венчавка – проверка на чувствата към любимия. Ако присъствате на сватба – ще изпитате в действителност повишено чувство на интимност.

Въже – ако в съня ви се разкъса – това е предупреждение за смъртна опастност. За да избегнете неприятностите, е необходимо да проявите изключително голямо внимание.

Вода – символ на промяна, обновления. Ако пиеш в съня си чиста студена вода – взаимоотношенията ще се подобрят и ще бъдете въвлечени в процес на пречистване. На вас ще гледат с друго око.

Война – много лошо предзнаменование, болести и глад. Тежки времена за възрастни и деца, а особено за младите – ще воюват и умират. Ако участвате в бойни действия – беда може да докосне вас и вашите близки. Бъдете внимателни в действията си.

Врана – тя винаги е трагичен предвестник – със своя звук и даже с появата си е признак на беда. Ако са врани, кръжащи във въздуха или в стая, то с обкръжаващите ви в скоро време ще възнекне конфликт, в който ще пострадат много хора.

Гост – този символ означава неочаквана новина. Възможни са излишни разходи. Сън, в който се приготвяте за гости – скучен и еднообразен живот. Неочаквани гости – ще получите неприятна новина.

Гроб – ако видите траурна церемония – в близко време ще се изправите лице в лице с вътрешен страх. Ако е написано вашето име – трябва да промените своите навици, че даже и живота си. Пуст гроб – вътрешно опустошение.

Пари – ако намерите – някой от обкръжаващите ви готви голямо зло. Бъдете нащрек с хората около вас. Не взимайте нищо от земята – именно чрез това лошите хора се стремят да навредят.

Земя – плодородната земя предвещава богат живот. Пустиня – в бъдеще може да ви чака бедност и неудачи в работата. Ако видите процепена, напукана земя – предизвестие за земетресения, които ще вземат жертви.

Огледало – ако видите собственото си отражение, в реалния живот вие се интересувате много от това, което мислят другите за вас. Често анализирате постъпките си , но забравяте за вътрешаната хармония. Постарайте се да се вгледате в душата си и тогава животът ви ще се изпълни с щастие и радостни събития.

Змей – пълзящ по земята – схватка с враг, който е решен на открита война. Ако е зъл – малко вероятно е да го победите, защото той е силен и коварен.

Деца – ако се видите дете – в реалния живот няма да се държите подобаващо. Ще се обиждате често, понякога ще оскърбявате околните, без да забележите. Ако видите много деца – свидетелство, че ви предстоят проблеми, за чието разрешаване се изискват допълнително време и усилие.

Път – прав и широк – в реалността сте на верен, но не съвсем лек път. Ако е криволичещ – вашите мисли и постъпки могат да ви донесат лоши резултати. Движите се в неправилна посока.

Душа – ако видите своята душа над тялото си – то вие сте набожен. Винаги премисляте, преди да започнете нещо. Сред другите сте известен с честността, благородството и милосърдието си. Ако се отделя от вашето тяло – сериозно заболяване или смърт.

Еднорог – олицетворява щастие.

Жажда – ако сте жаден в горещо време – вашите мисли са обърнати твърде много към материалния свят. Помислете за духовността си. В съня си утолявате жаждата с мътна вода – вашите приятели или колеги могат да ви предадат или излъжат.

Икона – в съня ви се намира вкъщи – ще има религиозен спор, нарушаване на хармонията.

Изповед – ако се изповядвате в съня си – ще извършите недостойна постъпка наяве, за която ще съжалявате. Ако сте в ролята на свещеник – тежък период, в който близките ви ще търсят от вас помощ , но ще ви бъде труно да им помогнете. Проявете сърдечност.

Книга – означава мъдрост. Ако са много – в реалността се затруднявате да изберете вашия жизнен път или приоритети.

Пръстен – нерешени проблеми. Ако поставяте пръстен на любим човек – символизира вашата вярност.

Кръст – прошка, защитени сте от зло. Ако носите – прощавате на този, който ви е обидил. Ако ви прощават на сън – вашият ангел-хранител ви пази от нещастие.

Кръв – предупреждава за конфликт с близките ви. Ако се опитвате да спрете кръвотечение – тъгувате за ваш близък мъртъв човек. Ако е на дрехата ви – ваш близък ще навреди на репутацията ви.

Майка – ако я сънувате както е в действителност – в близко време не чакайте сериозни промени. Ако тя е мъртва и я сънувате – обърнете внимание на думите, които ви казва, и на действията й – тя ви предупреждава за нещо. Ако тя в действителност е здрава и изпълнена със сили, а в съня отпаднала – отнесете се внимателно към нея, възможно е несъзнателно да сте я обидили.

Могила – поличба, че съдбата ви коренно ще се промени в положителна насока. Ако са няколко – неблагоприятни събития. Само молитвата ще ви върне надеждата.

Молитва – ако се молите в съня си – чака ви успех в делата, а в семейството ще дойде радостта.

Мълния – разрушения и нещастие. Отнесете се сериозно към здравето, особено на дихателните пътища.

Мост – надежда, клетва за вярност. Ако в съня вървите по мост и той внезапно се разруши – ще ви предаде човек, на когото сте се доверявали.

НЛО – ако се спуска – чакате чудеса, вместо да се обърнете към себе си.

Нож – ако в съня си порежете ръката – близките ще се опитат да ви наложат мнението си. Това в скоро време ще прерасне в спор. За жена – ако попадне в ръката й нож – ще се появи непознат мъж, който ще заеме важно място в живота й.

Огън – предателство от страна на близките.

Под – ако миете – успех в работата, но не отстоявайте на всяка цена своята гледна точка. Ако сънувате, че се разтваря и вие падате – някой ще се опита да ви попречи, бъдете внимателни.

Шамар – ако получите от някого шамар – ще извършите решителна крачка, която ще утвърди положението ви в обществото. Ако ударите на някого шамар – предвещава провал.

Дъга – над главата ви – това е божествен знак. Ако видите след дъжд дъга – нещо прекрасно и удивително ви чака.

Рана – по тялото – не ви очаква добро в близкото бъдеще. Ако ви ранят – промяна в личния живот. Ако отказвате помощ на ранен – предоставя ви се възможност да направите добро дело.

Раждане – важни промени в живота, решаване на проблем. Ако са мъчителни, но всичко е благополучно – очакват ви трудни дни, но всичко ще завърши добре.

Сватба – ще прекарате приятно вечерта или ще се появи човек, който може да се окаже смисълът на живота ви. Ако е вашата сватба – трябва да вземете трудно решение.

Свещ – горяща – хубав знак – мир в семейството.

Свещеник – време е да се обърнете към Бог и да се покаете за греховете си. Такъв сън пророкува успех във всяко начинание.

Смърт – ако умирате – чака ви дълъг и щастлив живот. Вашият любим няма да ви изостави никога. Ако сте сам/а – предстои ви романтично запознанство. Ако умира важен за вас човек – внимавайте какво и как говорите.

Куче – бездомно – ваш приятел се намира в затруднено положение и му е необходима вашата помощ , но му е неудобно да я потърси. Ако сънувате бяло куче – винаги може да разчитате на помощ от приятел.

Затвор – ако в съня си вие сте затворен – не навреме ще ви предупредят за опасност или просто ще ви предадат.

Удар – ако нанасяте силен удар – трябва да осмислите живота си. Ако удряте някого – неочаквана новина. Ако вие сте се измъкнали от удар – в реалността винаги ще можете да се измъквате от ситуации, но внимавайте – не се товарете с чужди проблеми.

Възел – символ, който предвещава житейски проблеми. Ако правите възел – вие сами се опитвате да разрешите проблема, но още повече се заплитате. Сън, в който срязвате възел – на верен път сте и ви чака успех.

Прибиране на реколтата – вашите усилия ще бъдат възнаградени. Ако погине – работете над духовното ви израстване, запитайте се дали правилно възпитавате децата си.

Факел – ако държите в ръка – ще достигнете висота. Ако ви служи за осветяване на път – ще постигнете целите си с усилие.

Снимки – разглеждате своя снимка – не изпитвате радост от работата си, от семейния живот и даже от външността си. Работете над себе си.

Хляб – богатство. Ако ядете – без усилие ще сполучите. Ако нарязвате – не е добър знак.

Цветя – ако късате за букет – приобщавате се.

Църква – ако влизате – постъпките ви са егоистични. Трябва да помолите за прошка.

Ябълка – символ на мъдрост и награда.

Източник: Дама.Бг

Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *